Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

fotografiranje oko mzlz

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 11:09 am    Naslov poruke: fotografiranje oko mzlz Citiraj ovaj komentar

evo jedno pitanje koje nije maketarsko, ali je vezano uz maketarstvo. naime, već neko vrijeme planiram otići do V. Gorice i poslikati avione dok slijeću ili uzlijeću sa Plesa. jel ima ovdje neko ko zna kakva je situacija sa slikanjem oko zračne luke, jel se smije/ne smije, s kojeg mjesta je najbolje, itd... također, ako neko ima kakav savjet, dobrodošao je! tnx unaprijed Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Marcus

Član od: 02 Ožu 2015
Mjesto: Evo me..Tu sam?
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 11:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam bio kad je odlazio Antonov An-225 pravi doživljaj i mogao si snimat, slikat.. Sto i jesam, Naravno iza ograde.. Sa koje pozicije je najbolje neznam...
Natrag na vrh
jura_vg

Član od: 05 Velj 2015
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mogla bi ti doći ophodnja, pa bi bilo dobro da se najaviš aerodromskoj zaštitarskoj službi, da nemaš problema. Wink
Mislim da je najbolje od strane Mičevca - nasuprot platforme.
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kažu da je najbolja pozicija s terase terminala međutim po fotkama na netu vidi se da fotkaju odakle god stignu preko ograde.

Najbolje da to priupitaš nekoga iz Cro-spotters teama a mislim da je njihov član i Mikoyan 29 s ovog foruma ili antonov, doduše on je iz Osijeka ali bi možda mogao uputiti
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 2:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aha pitaj spottere. Kao prvo pitao i nazvao sluzbu da se najqvim. Kad mi frajer kaze da sam na listi. Ja kazem nisam. A on meni potjerat ce te policija nisi na listi spottera. Javim se nekoj gospodji na aerodrom i dam podatke i ona mi se isprica i objasni sto i kako i na kraju mi da e mail da.se.javim nekome drugome sa podacima da me upisu na tu listu. Naravno nitko mi se nije javio. Nadam se da ce neradnici i uhljebi sa.aerodroma (ne mislim na.sve) dobiti zasluzenu stegu kada se sve skupa privatizira. Lijepo nema sta.
Natrag na vrh
jura_vg

Član od: 05 Velj 2015
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 4:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
Kažu da je najbolja pozicija s terase terminala međutim po fotkama na netu vidi se da fotkaju odakle god stignu preko ograde.

Najbolje da to priupitaš nekoga iz Cro-spotters teama a mislim da je njihov član i Mikoyan 29 s ovog foruma ili antonov, doduše on je iz Osijeka ali bi možda mogao uputiti

Mislim da je terasa zatvorena, a otvore ju (smije se na nju) svake prestupne... Rolling Eyes
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
CROtale

Član od: 23 Lip 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Ožu 11, 2015 11:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mariok Napisao/la:
Aha pitaj spottere. Kao prvo pitao i nazvao sluzbu da se najqvim. Kad mi frajer kaze da sam na listi. Ja kazem nisam. A on meni potjerat ce te policija nisi na listi spottera. Javim se nekoj gospodji na aerodrom i dam podatke i ona mi se isprica i objasni sto i kako i na kraju mi da e mail da.se.javim nekome drugome sa podacima da me upisu na tu listu. Naravno nitko mi se nije javio. Nadam se da ce neradnici i uhljebi sa.aerodroma (ne mislim na.sve) dobiti zasluzenu stegu kada se sve skupa privatizira. Lijepo nema sta.

Kod nas za sve moraš imati vezu, inače nisi na listi Rolling Eyes
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 12, 2015 5:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.opensoaring.com/NaKrilih/Odprave/Odprave_2015/odprave_hoyka.html
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma