Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 11:09 am Naslov poruke: fotografiranje oko mzlz |
|
|
evo jedno pitanje koje nije maketarsko, ali je vezano uz maketarstvo. naime, već neko vrijeme planiram otići do V. Gorice i poslikati avione dok slijeću ili uzlijeću sa Plesa. jel ima ovdje neko ko zna kakva je situacija sa slikanjem oko zračne luke, jel se smije/ne smije, s kojeg mjesta je najbolje, itd... također, ako neko ima kakav savjet, dobrodošao je! tnx unaprijed  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marcus
 | | Član od: 02 Ožu 2015 | | Poruke: 66 | | Mjesto: Evo me..Tu sam? |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 11:46 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam bio kad je odlazio Antonov An-225 pravi doživljaj i mogao si snimat, slikat.. Sto i jesam, Naravno iza ograde.. Sa koje pozicije je najbolje neznam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jura_vg
 | | Član od: 05 Velj 2015 | | Poruke: 302 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Mogla bi ti doći ophodnja, pa bi bilo dobro da se najaviš aerodromskoj zaštitarskoj službi, da nemaš problema.
Mislim da je najbolje od strane Mičevca - nasuprot platforme. _________________ U RADU: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix
ZADNJE SLOŽENO: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Kažu da je najbolja pozicija s terase terminala međutim po fotkama na netu vidi se da fotkaju odakle god stignu preko ograde.
Najbolje da to priupitaš nekoga iz Cro-spotters teama a mislim da je njihov član i Mikoyan 29 s ovog foruma ili antonov, doduše on je iz Osijeka ali bi možda mogao uputiti _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aha pitaj spottere. Kao prvo pitao i nazvao sluzbu da se najqvim. Kad mi frajer kaze da sam na listi. Ja kazem nisam. A on meni potjerat ce te policija nisi na listi spottera. Javim se nekoj gospodji na aerodrom i dam podatke i ona mi se isprica i objasni sto i kako i na kraju mi da e mail da.se.javim nekome drugome sa podacima da me upisu na tu listu. Naravno nitko mi se nije javio. Nadam se da ce neradnici i uhljebi sa.aerodroma (ne mislim na.sve) dobiti zasluzenu stegu kada se sve skupa privatizira. Lijepo nema sta. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jura_vg
 | | Član od: 05 Velj 2015 | | Poruke: 302 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 4:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | Kažu da je najbolja pozicija s terase terminala međutim po fotkama na netu vidi se da fotkaju odakle god stignu preko ograde.
Najbolje da to priupitaš nekoga iz Cro-spotters teama a mislim da je njihov član i Mikoyan 29 s ovog foruma ili antonov, doduše on je iz Osijeka ali bi možda mogao uputiti |
Mislim da je terasa zatvorena, a otvore ju (smije se na nju) svake prestupne...  _________________ U RADU: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix
ZADNJE SLOŽENO: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Ožu 11, 2015 11:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | Aha pitaj spottere. Kao prvo pitao i nazvao sluzbu da se najqvim. Kad mi frajer kaze da sam na listi. Ja kazem nisam. A on meni potjerat ce te policija nisi na listi spottera. Javim se nekoj gospodji na aerodrom i dam podatke i ona mi se isprica i objasni sto i kako i na kraju mi da e mail da.se.javim nekome drugome sa podacima da me upisu na tu listu. Naravno nitko mi se nije javio. Nadam se da ce neradnici i uhljebi sa.aerodroma (ne mislim na.sve) dobiti zasluzenu stegu kada se sve skupa privatizira. Lijepo nema sta. |
Kod nas za sve moraš imati vezu, inače nisi na listi  _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|