Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| shtimkily
 | | Član od: 11 Lip 2007 | | Poruke: 141 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 8:17 pm Naslov poruke: Popusti u Emmezeti? |
|
|
Mala obavijest:
nasao par modela u pol cijene u Emmezeti u Osijeku. Drze samo Revella, pa ako nekog zanima. Ja uzeo Vickers Wellingtona u 1:72 za smijesne 43Kn. Istina kutija bila otvorena, ali sve je na mjestu (dekali, canopy)..
Sad me sjetilo.. Nedavno uzeo T-6 od Revella u Mercatoru (u ZG), completely sealed i nedostaje canopy. To je 2. put u zadnje 2g i oba puta u Revella. Tjesi me jedino sto su mi 1.put poslali canopy bez ikakvih nadoknada. Probat cu opet. (naravno, ako netko ima viska, brze stigne nego iz Njemacke)
BTW i bolje kad je kutija otvorena, bar mogu provjeriti.
Pozdrav svima! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Sad znas, otkrio si tajnu, zasto se maketari zene..... Zenski duzi nokti odlicno posluze prilikom otvaranja kutija, provjereno otvaraju sve najlone i naljepnice....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
i ja sam vidio istu foru u mercatoneu..i to je drek! kutije izgledaju kao da ih je kamion dovukao na stosdenferu sa carine a cijena uopce nije drugacija od one na "normalnoj" polici! banda!
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| shtimkily
 | | Član od: 11 Lip 2007 | | Poruke: 141 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Sad znas, otkrio si tajnu, zasto se maketari zene..... Zenski duzi nokti odlicno posluze prilikom otvaranja kutija, provjereno otvaraju sve najlone i naljepnice....  |
Aaaa.. a ja se ozenio jer su rekli da treba.. da sam znao birao bih zenu s dugackim noktima.. gdje si bio prije  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|