Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

prijave za Italian BO - vazan info na 5. str
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: prijave za Italian BO - vazan info na 5. str Citiraj ovaj komentar

daklem... ameri zavrsavaju za nekih 3 tjedna pa sam mislio da se pocnemo lagano dogovarat za iduci BO. da svi imamo dovoljno vremena nabavit maketu, dodatke, boje.... ako netko ima kakav prijedlog, sto bi zeljeli slagati, neka slobodno napise
prvo smo imali japance, sad amere, bio bi red da dodjemo i u europu malo. ali posto u europi ima dosta proizvodjaca i zemalja sa automobilskom povijesti, trebali bi malo suziti izbor.
stoga je moj prijedlog:

Italian cars (dobrodosli su svi Ferrariji, Lamboi, Lancie, Alfe... mogu biti rally auti, trkaci ili cestovnjace.... bitno da je Talijan)

takodjer, vrijeme trajanje BO-a bi takodjer bilo 4 i pol mjeseca, kao ovaj americki. dakle od 15.02.08. - 30.06.08.

Low: poruka promijenjena dana: Ned Lip 29, 2008 7:51 pm; prepravljeno ukupno 3 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 8:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moj prijedlog je talijanski auti ili samo WRC automobili.Odgovara mi i jedno i drugo Very Happy .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 9:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Napisao/la:
Moj prijedlog je talijanski auti ili samo WRC automobili.Odgovara mi i jedno i drugo Very Happy .

znam ja da ovdje ima dosta zagrizenih Ferrarista koji su jedva docekali doci na svoje. prisilno su radili neke japance, malo se zagrijavali sa ovim amerima, ali talijansko srce kuca u njima.
zbog toga je moj prijedlog takav, a i mi ostali mozemo uzivati u nekim rally zvjericama.
ja sam se gustao na japancima, nagovorili su me na amere i uopce mi nije lose, a moramo dati priliku i ovima sto svijet oko sebe gledaju kroz rosso corsa filter Wink

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 9:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E sad...u principu moze i jedno i drugo ali moram josh malo razmisliti hocu li moci sudjelovati...
Naime, trebao bih nabaviti maketu (trenutno nemam nikakvog talijana a niti reli auto) a u zadnje vrijeme sam se dosta natrosio Rolling Eyes
U svakom slucaju, podrzavam dosad predlozeno pa cemo vidjet sta ce bit...vec sam imao namjeru uzet kakav Ferrari ili reli Imprezzu Wink

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 9:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moj prjedlog je trkače aute iz evrope a mogu i obični osobni pa onda neka bira svak svoju omiljenu marku.
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 9:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^
Kao shto je low vec napisao, bilo koji Europljanin je malo presiroka tema i ja se s time slazem...

PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 10:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
Mario Napisao/la:

znam ja da ovdje ima dosta zagrizenih Ferrarista koji su jedva docekali doci na svoje. prisilno su radili neke japance, malo se zagrijavali sa ovim amerima, ali talijansko srce kuca u njima.
zbog toga je moj prijedlog takav, a i mi ostali mozemo uzivati u nekim rally zvjericama.
ja sam se gustao na japancima, nagovorili su me na amere i uopce mi nije lose, a moramo dati priliku i ovima sto svijet oko sebe gledaju kroz rosso corsa filter Wink

Slagao bi 575 Super America od Revella 1/24.Maketa mi je mrak vidi se motor diže se hauba prednja i krov se da otvoriti i zatvoriti jedva čekam da počnemo mada još nije isključen neki WRC a to bi bila Impreza 2005 Mexico winner od Hasegawe 1/24 i još bi nabacio neke PE dijelove na nju i naravno pojaseve pod obavezno Cool

Natrag na vrh
audi_racing

Član od: 27 Tra 2007
Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2008 11:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro.. NE slazem se da bi bili samo WRC avtomobili..
Mozeju bit italjani i WRC kao je LOW rekao.. I meni je ipak sve jedno..
Njemac, italian, american ,.... imam ja svih puno Very Happy
Ako ce bit italian cu pocet sa 1/24 tamiya alfa romeo GTV
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
nikola

Član od: 02 Velj 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 1:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e da nacela se i ta tema, pa NARAVNO DA BI MOGLI SLOZITI I KOJEG FERARRIA vec neko vrijeme ih nagomilavam doma mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i slozim kojeg.
ja sam za talijane. NA vatri 2

PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 10:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve mi se čini da če biti talijani,meni paše ali još čemo vidjeti što drugi kažu.

Natrag na vrh
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 10:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da svakako Talijani, samo neznam hoću li vam se pridružiti ovaj put...moram vidjeti.
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Talijani...
low necu ja predlagat ono sto sam mislio... vec im je dosta amera...
ja necu sudjelovat ni u kojem slucaju (lova,lova...a i htjeo bio zapoceti onog oldsa Cool), al valjda smijem glasat za ono sto bi htjeo pratit... Very Happy
Pozdrav drustvo! Wink
Gazda
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 4:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ako se slozimo za Talijane, mozete slagati i WRC aute, bitno da su talijanski. znaci Lancie dobrodosle. Delta, 037, Stratos... a imate i onog Fiata 131 Rally u Lomu.

ima se podosta stofa ako se netko odluci za WRC auto

PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 5:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da Low dobra ideja samo dali baš moraju biti Talijani WRC ako će se slagati WRC ili bilo koji drugi WRC auto?Kažem zato jer ako nas se dosta prijavi mislim da za talijane WRC neće biti dosta maketa jer ima par vrsti delta,stratosa i 037 a izbor je mali.

Natrag na vrh
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2008 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario, ja ne kuzim sta ti mene pitas. moj prijedlog je Italian cars. sve sto je proizvedeno u Italiji u bilo kojoj tocki u vremenu moze uci u ovu kategoriju. ja nisam predlozio talijanske WRC aute nego sam rekao da ako netko bas zeli slagati WRC auto svejedno moze sudjelovati u BO, ali pod uvjetom da odabere neki talijanski WRC auto.

jel sad jasno?
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed
Stranica 1/9

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma