Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5150 | |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 8:48 pm Naslov poruke: prijave za Italian BO - vazan info na 5. str |
|
|
daklem... ameri zavrsavaju za nekih 3 tjedna pa sam mislio da se pocnemo lagano dogovarat za iduci BO. da svi imamo dovoljno vremena nabavit maketu, dodatke, boje.... ako netko ima kakav prijedlog, sto bi zeljeli slagati, neka slobodno napise
prvo smo imali japance, sad amere, bio bi red da dodjemo i u europu malo. ali posto u europi ima dosta proizvodjaca i zemalja sa automobilskom povijesti, trebali bi malo suziti izbor.
stoga je moj prijedlog:
Italian cars (dobrodosli su svi Ferrariji, Lamboi, Lancie, Alfe... mogu biti rally auti, trkaci ili cestovnjace.... bitno da je Talijan)
takodjer, vrijeme trajanje BO-a bi takodjer bilo 4 i pol mjeseca, kao ovaj americki. dakle od 15.02.08. - 30.06.08. _________________

Low: poruka promijenjena dana: Ned Lip 29, 2008 7:51 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj prijedlog je talijanski auti ili samo WRC automobili.Odgovara mi i jedno i drugo . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | Moj prijedlog je talijanski auti ili samo WRC automobili.Odgovara mi i jedno i drugo . |
znam ja da ovdje ima dosta zagrizenih Ferrarista koji su jedva docekali doci na svoje. prisilno su radili neke japance, malo se zagrijavali sa ovim amerima, ali talijansko srce kuca u njima.
zbog toga je moj prijedlog takav, a i mi ostali mozemo uzivati u nekim rally zvjericama.
ja sam se gustao na japancima, nagovorili su me na amere i uopce mi nije lose, a moramo dati priliku i ovima sto svijet oko sebe gledaju kroz rosso corsa filter  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3205 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 9:11 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad...u principu moze i jedno i drugo ali moram josh malo razmisliti hocu li moci sudjelovati...
Naime, trebao bih nabaviti maketu (trenutno nemam nikakvog talijana a niti reli auto) a u zadnje vrijeme sam se dosta natrosio
U svakom slucaju, podrzavam dosad predlozeno pa cemo vidjet sta ce bit...vec sam imao namjeru uzet kakav Ferrari ili reli Imprezzu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 852 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj prjedlog je trkače aute iz evrope a mogu i obični osobni pa onda neka bira svak svoju omiljenu marku. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3205 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 9:56 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^
Kao shto je low vec napisao, bilo koji Europljanin je malo presiroka tema i ja se s time slazem... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | Moj prijedlog je talijanski auti ili samo WRC automobili.Odgovara mi i jedno i drugo . |
znam ja da ovdje ima dosta zagrizenih Ferrarista koji su jedva docekali doci na svoje. prisilno su radili neke japance, malo se zagrijavali sa ovim amerima, ali talijansko srce kuca u njima.
zbog toga je moj prijedlog takav, a i mi ostali mozemo uzivati u nekim rally zvjericama.
ja sam se gustao na japancima, nagovorili su me na amere i uopce mi nije lose, a moramo dati priliku i ovima sto svijet oko sebe gledaju kroz rosso corsa filter  |
Slagao bi 575 Super America od Revella 1/24.Maketa mi je mrak vidi se motor diže se hauba prednja i krov se da otvoriti i zatvoriti jedva čekam da počnemo mada još nije isključen neki WRC a to bi bila Impreza 2005 Mexico winner od Hasegawe 1/24 i još bi nabacio neke PE dijelove na nju i naravno pojaseve pod obavezno  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro.. NE slazem se da bi bili samo WRC avtomobili..
Mozeju bit italjani i WRC kao je LOW rekao.. I meni je ipak sve jedno..
Njemac, italian, american ,.... imam ja svih puno
Ako ce bit italian cu pocet sa 1/24 tamiya alfa romeo GTV |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nikola
 | | Član od: 02 Velj 2006 | | Poruke: 262 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 1:24 am Naslov poruke: |
|
|
e da nacela se i ta tema, pa NARAVNO DA BI MOGLI SLOZITI I KOJEG FERARRIA vec neko vrijeme ih nagomilavam doma mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i slozim kojeg.
ja sam za talijane.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
Sve mi se čini da če biti talijani,meni paše ali još čemo vidjeti što drugi kažu. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 10:43 am Naslov poruke: |
|
|
Da svakako Talijani, samo neznam hoću li vam se pridružiti ovaj put...moram vidjeti. _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Talijani...
low necu ja predlagat ono sto sam mislio... vec im je dosta amera...
ja necu sudjelovat ni u kojem slucaju (lova,lova...a i htjeo bio zapoceti onog oldsa ), al valjda smijem glasat za ono sto bi htjeo pratit...
Pozdrav drustvo!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 4:46 pm Naslov poruke: |
|
|
ako se slozimo za Talijane, mozete slagati i WRC aute, bitno da su talijanski. znaci Lancie dobrodosle. Delta, 037, Stratos... a imate i onog Fiata 131 Rally u Lomu.
ima se podosta stofa ako se netko odluci za WRC auto _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Da Low dobra ideja samo dali baš moraju biti Talijani WRC ako će se slagati WRC ili bilo koji drugi WRC auto?Kažem zato jer ako nas se dosta prijavi mislim da za talijane WRC neće biti dosta maketa jer ima par vrsti delta,stratosa i 037 a izbor je mali. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Sij 05, 2008 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Mario, ja ne kuzim sta ti mene pitas. moj prijedlog je Italian cars. sve sto je proizvedeno u Italiji u bilo kojoj tocki u vremenu moze uci u ovu kategoriju. ja nisam predlozio talijanske WRC aute nego sam rekao da ako netko bas zeli slagati WRC auto svejedno moze sudjelovati u BO, ali pod uvjetom da odabere neki talijanski WRC auto.
jel sad jasno? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 1/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|