Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 5:35 pm Naslov poruke: CF u 1/9? |
|
|
Bugyevo Ducati "ludilo" me natjeralo da i ja zavirim u svoju kutiju sa maketom Ducatija 916 koja vec dobar dio proslog desetljeca ceka malo paznje...
Maketa je u cudnom mjerilu (Revell - 1/9)...inace se ne kuzim bash u motore ali, koliko sam shvatio, medju moto-maketama prevladava mjerilo 1/12...barem kad su Tamiyine "lezaljke" u pitanju...
E sad, radim okvirne planove za slaganje Ducatija i skuzio sam da neki dijelovi idu u carbon fiber. Trazio sam malo online (Hiroboy, MediaMix Hobby...), i stekao sam dojam da nikakav aftermarket za to mjerilo, poglavito decali sa CF uzorkom, ne postoji Ili...???
Pretpostavljam da ce 1/12 decali biti adekvatna alternativa, ili mislite da ce se previse kuziti razlika? Mozda se cini glupo pitanje ali uopce nemam predodzbu kako ti decali izgledaju pa je svaki savjet dobrodosao
Unaprijed hvala  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 7:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Osobno mislim da se nece vidjei previse razlika izmedju 1/9 i 1/12 tako da bih rekao da ides sa 12 slobodno. Takodjer ovdje imas objasnjeno kako je lik bojao CF efekt pa malo baci oko.
http://www.briansmodelcars.com/tutorials/tutorial/52 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
1/9 CF mislim da ne postoji, osim ako dobiješ ukupno sa kitom decale, inače ne. Ti ljepo koristi one 1/12 jer se neće poznat razlika, u to sam siguran. Baš me zanima kako će to izgledat.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 8:03 pm Naslov poruke: Re: CF u 1/9? |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | | Bugyevo Ducati "ludilo" |
Jeli tko šta čuja , vidija........ Niko ništa. Prvo očistiš prašinu sa kutije........ _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala decki
Inace na BMC-u ima odlicnih tutoriala ali ta simulacija CF-a mi nije nesto
Radije cu uzeti decale u 1/12 pa sta bude...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 8:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Po meni najbolje  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Velj 09, 2009 9:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Slažem se s Shinobiom Uzmi ti decale, pa pokušaj ako ne ispadne dobro onda postoji uvijek mogučnost da napraviš drugačije.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|