Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 9:29 pm Naslov poruke: Koenigstiger, valjda konacno gotov :) |
|
|
Evo, ako ikog zanima vise, konacno sam ga zgotovio ....brz sam..nije mi trebalo ni 2 godine ....uglavnom, rezime glasi, dragon, 1/35, kistom bojan...to mi je prva maketa na kojoj sam se igrao malo sa pastelama, radio drybrush i ine druge malo naprednije tehnike....tenk ce jednog dana (vjerojatno za daljnje 2 godine ) bit dio jedne diorame na kojoj je na makadamskoj cesti, zato ima toliko zapraseno podvozje....ja sam cisto zadovoljan za prvi puta ....a sad, valjda cemo vidjet kaj vi mislite ....slikao sam ga sad u sobi pod nekim jadnim svjetlom pa slike nisu bas mrak...uglavnom, evo ih..
straznji dio...sad kad gledam sliku, mozda bi ga mogao jos malo zaprasit...
evo, to bi bilo to...njime cu valjda zavrsiti svoju eru farbanja maketa kistom...vjerojatno ce sljedeca bit airbrusom farbana.....komentari dobrodosli  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo meni izgleda mrak. samo jedna primjedba, ak velis da ce biti na makadamu, onda mislim da bi jos trebao mozda malo "zaprasiti" ovaj gornji dio (mozda se varam radi svjetla, blica, bla bla bla). i sad oviti o tome dal ce makadam biti suh ili "mokar". Inace jako lijepo, nadasve zgodnicko. sad cemo vidjeti dal te mogu dostici sto se tice pastela. he he he.
LP |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
|
|
za kistom bojanu maketu, ispao ti je sasvim solidnopo mom ukusu bi mogo bit jos malo prljaviji na gornjem dijelu...
vidjet cemo kako ce ti ic sa airbrushem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| adler 2
 | | Član od: 10 Ruj 2007 | | Poruke: 98 | | Mjesto: Zadar |
|
|
|
dobar rad, malo dimnjake sredi prečisti su..
jel možeš reći di si je nabavia? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| flick Napisao/la: | za kistom bojanu maketu, ispao ti je sasvim solidnopo mom ukusu bi mogo bit jos malo prljaviji na gornjem dijelu...
kaj se tice zaprasenosti po gornjem djelu, vodio sam se po slici jedne makete tigera koju sam nasao na netu...ak ju nadem, postat cu ju... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo i uredno, bez imalo srama ovo možeš pokazati svakom!
Kažeš s kistom? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| adler 2 Napisao/la: | dobar rad, malo dimnjake sredi prečisti su..
jel možeš reći di si je nabavia? |
ja sam ti tu maketu kupio u LOM-u u frankopanskoj prije dve godine....bio sam neki dan i vidio da su malo siromasni trenutacno kaj se tice dragonovih WWII maketa u 35-ici... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
evo nasao sam sliku dioramice po kojoj sam dobio ideju kak uredit mog koeniga....na ovoj slici mi se ne cini jako zaprasen gornji dio tenka...
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
ma ovome su gornju kupolu oprale tete u tangama.
LP |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom da je kistom bojano....sve pohvale.  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 10:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Kistom bojano???
Kralju skidam šubaru... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 11:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Ak si ti zadovoljan ja ti neću proturječiti ,znam kak je raditi Kinga sa kistim ,pogotovo farbati kotaće .
Al ipak dvije primjedbe : kao i svi i ja mislim da bi trebao malo zaprljati kupolu ,makar malo zguliti boju na rubovima i mjestima gdje se posada penje.
I drugo ova zmazanoća na prednjoj plohi tjela ti je malo pre simetrična i nerealna, probaj sa drybrushingom krenuti od dna jaće pa prema vrhu plohe slabije. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 10, 2007 12:05 am Naslov poruke: |
|
|
S obzirom da je kist sasvim solidno ali daj još gornji dio zapraši  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Pon Pro 10, 2007 12:24 am Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | flick Napisao/la: | za kistom bojanu maketu, ispao ti je sasvim solidnopo mom ukusu bi mogo bit jos malo prljaviji na gornjem dijelu...
kaj se tice zaprasenosti po gornjem djelu, vodio sam se po slici jedne makete tigera koju sam nasao na netu...ak ju nadem, postat cu ju... |
ma nisam mislio na zaprasenost, neg na prljavstinu opcenito (chipping, hrdja, rain streaks, ulje, ostaci blata od čizama posade i sl., mozda jos malo jaci wash)...
nekako mi je prevelik kontrast izmedju gornjeg i donjeg dijela tenka...
al dobro, ukusi su razliciti, jelda? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|