Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Stu 16, 2007 7:25 pm Naslov poruke: Static grass ili zemlja ??? |
|
|
Neznam dal bi ovo moglo proc pod static grass ili pod zemlju, na deklaraciji pise da je "kao" zemlja, sad prosudite sami
ima toga slicnoga jako i u rolni, debljine slicno kao dva tri obicna papira sljepljena, i mislim da bi uz malu doradu moglo lako proc po zemlju. kupio to u ipercoopu u king krosu za nekih 8-9 kuna taj jedan paket.
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 16, 2007 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
ha cuj to mi više izgleda za jaslice nego maketarstvo
Ali to bi trebalo pobrushati u smeđu i onda bi se moglo koristiti za makete i to nekako ustitniti čini mi se grubo a ak oš kvalitetnije nešto odi na ovaj link i pogledaj malo
www.balista.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Stu 16, 2007 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| ma to sam i naso na onom dijelu za jaslice, sad cuj, mozda nekome to bas pase, tj. treba za neki odredeni efekt, kaj ti ja znam vec kaj. tak da samo velim, mozda nekome pomogne |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
 | | Član od: 31 Jul 2006 | | Poruke: 89 | | Mjesto: Virovitica |
|
Upisano: Pet Stu 16, 2007 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
To nešta kao obojana piljevina? Mislim da bi ovaj smeđi mogao proći kao zemlja, ili šta ja znam u mixu sa pravim static grassom kao neko šumsko tlo (simulacija otpalog lišća, granćica....), ako hoćeš baš travu kupi si kod baliste, jeftino a dobiš puno i realno izgleda.
 _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Stu 16, 2007 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
ma to sam i mislio kad bi se koristilo kao neko sumsko tlo ili u mixu sa staticom, pa da se dobije neki efekt, trebam isprobati, samo sto mislim da ce to jos dosta dugo cekati u ladici.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Sub Stu 17, 2007 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Trutek Napisao/la: | ma to sam i mislio kad bi se koristilo kao neko sumsko tlo ili u mixu sa staticom, pa da se dobije neki efekt, trebam isprobati, samo sto mislim da ce to jos dosta dugo cekati u ladici.  |
Onda bu se usaftalo u ladici (čitaj:svi žele da napraviš dioramu s time ubrzo ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2007 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
| a zasto??? da se vidi kako to izgleda ili ima neki drugi razlog, dobro ajde budem probao napraviti nesto prije Bozica, onak neku dioramicu s tigerom kako prolazi kroz sumu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Sub Stu 17, 2007 4:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stavi i koju figuru da bude "punašnije" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2007 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| budem, samo moram nabaviti negdje hrastova, neda mi se raditi ovak rucno, moram otici od onoga hms-a ili kak se zove ili pogledati na balisti kaj ima u ponudi, uglavnom na diorami ce se nac jedan od tigrova koje se nalaze u projektima u radu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Sub Stu 17, 2007 11:44 pm Naslov poruke: |
|
|
A jel znaš koje ceš podrucje i period raditi jer ak radiš zimu onda možeš drvo napraviti i od granja koje nadješ u obližnjem parku/šumi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sotek
| | Član od: 14 Svi 2007 | | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Ned Stu 18, 2007 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
| HMS je skuplji od Baliste a i nije im neki izbor drveća. Bar se meni tako čini. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Stu 18, 2007 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
bez brige imam ja blizu sumu i to veliku tak da mi nije bed naci granja, a mislim raditi tam negdje ljeto-jesen diramicu, nekih 20X20 cm, samo moram rec burazu da mi s baustele dofura stiropora ili cega vec, pa cu se onda baciti na izradu, a mislim ono tigrica, 4-5 figurica oko njega i 45- drva, jer ono ipak cu raditi u sumi dioramicu.
a ovo za drvece moram jos tocno pogledati ko sta nudi i kakvih oblika i velicina ima, pa mozda napravim i nesto s borovima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|