Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Static grass ili zemlja ???

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 16, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Static grass ili zemlja ??? Citiraj ovaj komentar

Neznam dal bi ovo moglo proc pod static grass ili pod zemlju, na deklaraciji pise da je "kao" zemlja, sad prosudite sami

ima toga slicnoga jako i u rolni, debljine slicno kao dva tri obicna papira sljepljena, i mislim da bi uz malu doradu moglo lako proc po zemlju. kupio to u ipercoopu u king krosu za nekih 8-9 kuna taj jedan paket.

Pozz
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Stu 16, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ha cuj to mi više izgleda za jaslice nego maketarstvo Wink
Ali to bi trebalo pobrushati u smeđu i onda bi se moglo koristiti za makete i to nekako ustitniti čini mi se grubo a ak oš kvalitetnije nešto odi na ovaj link i pogledaj malo
www.balista.hr
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 16, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma to sam i naso na onom dijelu za jaslice, sad cuj, mozda nekome to bas pase, tj. treba za neki odredeni efekt, kaj ti ja znam vec kaj. tak da samo velim, mozda nekome pomogne
Natrag na vrh
Gogo

Član od: 31 Jul 2006
Mjesto: Virovitica
PorukaUpisano: Pet Stu 16, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To nešta kao obojana piljevina? Mislim da bi ovaj smeđi mogao proći kao zemlja, ili šta ja znam u mixu sa pravim static grassom kao neko šumsko tlo (simulacija otpalog lišća, granćica....), ako hoćeš baš travu kupi si kod baliste, jeftino a dobiš puno i realno izgleda.
Very Happy
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 16, 2007 11:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma to sam i mislio kad bi se koristilo kao neko sumsko tlo ili u mixu sa staticom, pa da se dobije neki efekt, trebam isprobati, samo sto mislim da ce to jos dosta dugo cekati u ladici. Laughing Laughing
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Sub Stu 17, 2007 12:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trutek Napisao/la:
ma to sam i mislio kad bi se koristilo kao neko sumsko tlo ili u mixu sa staticom, pa da se dobije neki efekt, trebam isprobati, samo sto mislim da ce to jos dosta dugo cekati u ladici. Laughing Laughing

Onda bu se usaftalo u ladici (čitaj:svi žele da napraviš dioramu s time ubrzo Wink )
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Sub Stu 17, 2007 10:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a zasto??? da se vidi kako to izgleda ili ima neki drugi razlog, dobro ajde budem probao napraviti nesto prije Bozica, onak neku dioramicu s tigerom kako prolazi kroz sumu.
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Sub Stu 17, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stavi i koju figuru da bude "punašnije"
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Sub Stu 17, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

budem, samo moram nabaviti negdje hrastova, neda mi se raditi ovak rucno, moram otici od onoga hms-a ili kak se zove ili pogledati na balisti kaj ima u ponudi, uglavnom na diorami ce se nac jedan od tigrova koje se nalaze u projektima u radu.
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Sub Stu 17, 2007 11:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jel znaš koje ceš podrucje i period raditi jer ak radiš zimu onda možeš drvo napraviti i od granja koje nadješ u obližnjem parku/šumi Wink
Natrag na vrh
Sotek

Član od: 14 Svi 2007
PorukaUpisano: Ned Stu 18, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

HMS je skuplji od Baliste a i nije im neki izbor drveća. Bar se meni tako čini.
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Ned Stu 18, 2007 11:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bez brige imam ja blizu sumu i to veliku tak da mi nije bed naci granja, a mislim raditi tam negdje ljeto-jesen diramicu, nekih 20X20 cm, samo moram rec burazu da mi s baustele dofura stiropora ili cega vec, pa cu se onda baciti na izradu, a mislim ono tigrica, 4-5 figurica oko njega i 45- drva, jer ono ipak cu raditi u sumi dioramicu.

a ovo za drvece moram jos tocno pogledati ko sta nudi i kakvih oblika i velicina ima, pa mozda napravim i nesto s borovima.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma