Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

just imagine ...

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
prelude

Član od: 23 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Stu 13, 2007 11:38 pm    Naslov poruke: just imagine ... Citiraj ovaj komentar

... da imam par tisuća eura viška ...

Tko kaže da nema fotki po albumima i ladicama ...

http://www.emedals.ca/catalog.asp?country=YK

... treba samo imati para.
I blago onima koji dio ovog nacionalnog blaga prodaju po svjetskim bespucima. A možda svojim odnosom prema svojoj baštini nismo bolje niti zaslužili.
Nažalost nad ovim možemo samo sliniti i nadati se da će se naći ipak netko od domaćih (ili uostalom, stranaca) entuzijasta koji je ovo spreman otkupiti i dio toga (fotografije) jednog dana objaviti u nekoj formi.

P.s. ne trudite se "uploadati" ... naravno da sam pokušao - barem da maštam o tome što još ima u albumima ...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2007 3:46 am    Naslov poruke: Re: just imagine ... Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
...

P.s. ne trudite se "uploadati" ... naravno da sam pokušao - barem da maštam o tome što još ima u albumima ...

Uploadati?? -- misliš linkati koju fotku na forum?
Da se to bez problema, koja te zanima?

Ali da naravno da ima skrivenog "blaga" samo treba ćekati Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Antonio

Član od: 24 Sij 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Stu 15, 2007 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...inače pratim tu stranicu duže vrjeme i znam za nju..
Zanimljivo je to kako tip koji to prodaje,prvo stavi Wermacht orden(nije bitno točno koji , primjera radi) na prodaju, onda da je taj isti prodan, nakon nekon vremena taj isti koji je prodan ponovo prodaje, pod drugom ili malo manjom cjenom.

Za naivne i sa puno para.

Pravu ¨stvar¨ treba opipat, dobro pogledat i uz vlasnikovo dopuštenje kapnut kap čarobne tekućine. Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma