Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| prelude
 | Član od: 23 Stu 2005 | Poruke: 1886 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 13, 2007 11:38 pm Naslov poruke: just imagine ... |
|
|
... da imam par tisuća eura viška ...
Tko kaže da nema fotki po albumima i ladicama ...
http://www.emedals.ca/catalog.asp?country=YK
... treba samo imati para.
I blago onima koji dio ovog nacionalnog blaga prodaju po svjetskim bespucima. A možda svojim odnosom prema svojoj baštini nismo bolje niti zaslužili.
Nažalost nad ovim možemo samo sliniti i nadati se da će se naći ipak netko od domaćih (ili uostalom, stranaca) entuzijasta koji je ovo spreman otkupiti i dio toga (fotografije) jednog dana objaviti u nekoj formi.
P.s. ne trudite se "uploadati" ... naravno da sam pokušao - barem da maštam o tome što još ima u albumima ... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | Član od: 17 Lis 2005 | Poruke: 1967 | |
|
Upisano: Sri Stu 14, 2007 3:46 am Naslov poruke: Re: just imagine ... |
|
|
prelude Napisao/la: | ...
P.s. ne trudite se "uploadati" ... naravno da sam pokušao - barem da maštam o tome što još ima u albumima ... |
Uploadati?? -- misliš linkati koju fotku na forum?
Da se to bez problema, koja te zanima?
Ali da naravno da ima skrivenog "blaga" samo treba ćekati  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | Član od: 24 Sij 2006 | Poruke: 550 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 15, 2007 12:31 am Naslov poruke: |
|
|
...inače pratim tu stranicu duže vrjeme i znam za nju..
Zanimljivo je to kako tip koji to prodaje,prvo stavi Wermacht orden(nije bitno točno koji , primjera radi) na prodaju, onda da je taj isti prodan, nakon nekon vremena taj isti koji je prodan ponovo prodaje, pod drugom ili malo manjom cjenom.
Za naivne i sa puno para.
Pravu ¨stvar¨ treba opipat, dobro pogledat i uz vlasnikovo dopuštenje kapnut kap čarobne tekućine.  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|