Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 1:20 pm Naslov poruke: migovi ;) |
|
|
salzhem dvije 29tke a verzija, te dvije ub verzije (italeri 1/72). priv jednosjed bu jugina 109tka. trebala bi mi pomotj oko maskirnih shema s obzirom da bi htjel da druga a varijanta bude u plavom shithu kao ukrajinski ali sa ruskim oznakama -
za prvi dvosjed odabrao 304ku ponudjenu iz sastavnice. za drugu bi pak neku shemu slitjnu ovoj (samo kaj je ovo jednosjed) -
i josh nekaj, koja zelena za fulcrume u sivo-zelenim kombinacijama? gledah slike no tu ima zelenih od pale green do european green, takdjer problem i sa sivima...
hvala
strangelove: poruka promijenjena dana: Sub Stu 03, 2007 4:00 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam li samo ja problema s otvaranjem sličica ili si napravio neku grešku kod postanja fotkica?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| meni su slike u redu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 2:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Jok. Kod mene još uvijek ne štima, a kako sve ostale štimaju osim ove dvije, pomislih da nešto nije u redu s fotkama. No, vjerojatno je kod mene nešto.
I da ne širim...hvala lijepa...uz nadu da ću ih uspjeti vidjeti.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
i još jedno pitanjce kaj se kokpita titje - mislio sam da samo u sivoj varijanti postoje ali naidjoh i na plavo/zeleni...
naime, ne mislim previshe detaljizirati oko kokpita jer budu i tak objesheni o plafon 'letu' tak da se i ne budu repvishe vidjeli ti detalji no ovo mi je ipak zapelo za oko  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 4:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni to izgleda sivo, samo se čini da je pitanje svjetla na kojem je slikano. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 5:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| to sam i ja pomislio no jesu li ih farbali u plavo/zeleno? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 5:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | italerijee makete su MIG-29 9-12 ovi ukrajinski su mig-29 9-13 ili S verziju vidi kolika im je grba  |
znam, no pitanje se titje iskljucivo maskirne sheme za jednosjed/dvosjed ruskog zrakoplovstva bez obzira na ranije ili kasnije verzije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 7:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| strangelove Napisao/la: | | dragan_mig31 Napisao/la: | italerijee makete su MIG-29 9-12 ovi ukrajinski su mig-29 9-13 ili S verziju vidi kolika im je grba  |
znam, no pitanje se titje iskljucivo maskirne sheme za jednosjed/dvosjed ruskog zrakoplovstva bez obzira na ranije ili kasnije verzije. |
ma mislim da su svi bili zeleno sivi standard mig-29 shema,ali kasnje varijante imaju ovakve kamuflaze,barem sto se tice gomilu slike koje sam ja do sad video u proteklih godina _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
9-12 nisam vidio u nekoj drugoj shemi osim sivo-zelene, jasno ako pricamo o ruskim zrakoplovima..... Cak bih rekao da nikad nisu farbani drugacije....
Jedino, nadjoh ovo, neznam dali je What-if ili neka aniversary shema, no izgleda jako jako dobro.....
 _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sgt.dautanec
 | | Član od: 28 Lis 2005 | | Poruke: 473 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2007 11:26 pm Naslov poruke: Re: migovi ;) |
|
|
| strangelove Napisao/la: |
|
e,svaka ti dala na maskirci za ovog,ja imam samo ovu fotku iz soviet wings publikacije,doduse tu su rani 9-12 i iz drugog teatra,koliko vidim:
na fotki se kuzi kak doticni imaju jos uvijek 'peraje' koje su kasnije uklonjene,a nema nit dispenzera mamaca.
ovog cu sigurno radit!
na fotki,tj. dijelu fotke su 02,06 i 09,plavi s bijelim rubom,na drugom dijelu stranice je 08,ak nekog zanima,a nema doticnu publikaciju.
btw.nije specifizirano,ali,dolje ide cini mi se H115 ili neka zelenija.
sgt.dautanec: poruka promijenjena dana: Sri Lis 31, 2007 6:16 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sgt.dautanec
 | | Član od: 28 Lis 2005 | | Poruke: 473 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Sri Lis 31, 2007 12:10 am Naslov poruke: |
|
|
malo sam naporan,nemam nekih close-up slikica 29ke s ovom strikerskom maskirkom pa onda ova slikica 17M4,mozda bi mogla bit nekom od pomoci.
tu se lijepo vide 103,120,ova cokoladna smedja i dolje svakako 115-russian blue.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 31, 2007 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
hoho... fala na slickicama mr. dautanec  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|