Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2007 1:52 pm Naslov poruke: Land Of Magic - Zagreb |
|
|
Danas su sve makete iz radiceve prebacene u frankopanskoj i vise nece biti maketa gore u frankopanskoj. Znam jer sam bio oko pola 1 u frankopanskoj i vidio zenske kako furaju vrecice pune makete (vjerojatno iz radiceve)
Ajde ljudovi pozz!!!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2007 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa nije da se pravim pametan ali....nemaju ŠTO donijeti.  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2007 6:58 pm Naslov poruke: |
|
|
pa nije da se hvalim, kad sam sisao s tramvaja i tri zenske ispred mene furale pune svaka po tri-cetiri vrecice pune makete(navodno su jednu turu vec prije dofurale), kompletan asortiman ce navodno preseliti u frankopansku i rekla mi prodavacica da bi pocetkom tjedna sve trebalo sve biti na policama. ja samo iznosim informacije koje sam cuo tamo od prodavacice i koje sam vidio vlastitim ocima.
P.S. Mozda pomogne nekome da ne zazuji gore (i bezveze izgubi vrijeme) kad je sve preseljeno u frankopansku!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Lis 19, 2007 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma nisam te mislio napadati,nego sam mislio da im je ostalo gro maketa koje nitko ne kupuje iz razloga što ih svi imaju ili su zvezda
Kada dodje ponovo Dragon,onda će se peglati Dinersi,Amexi.... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2007 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
sve ok, ja sam isto malo krivo protumacio, a i nest me danas pere pa sam nabrijan ko zvijer.
cuj vidio sam podosta italeria i bilo je par i od dragona (skuplje kolko sam skuzio, recimo u odnosu na hasagewu (1:72 mjerilo razlika do cak nekih 20-30 kunica, sad dali je i kvaliteta bolja, nebih znao, nisam jos niti jednu dragonovu kupio). A ono uglavnom mislim da se isplati otici pogledati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ivan
 | | Član od: 28 Lip 2006 | | Poruke: 37 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 8:04 am Naslov poruke: |
|
|
Kupi jednu Dragonovu i bit će ti jasno zašto su skuplje!!!  _________________ Ludi jež |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Ili kupi jednu Revellovu i neće ti biti jasno zašto koštaju manje a tako su dobre.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 7:18 pm Naslov poruke: |
|
|
A što fali Zvezdi..?
Za 90 kn prosječno u LOM-a uz popust...
Koliko para toliko muzike...
Dragon kupujem isključivo kada sadrži određene bonus stvarčice koje bi inače morao naručivati posebno... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 7:27 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="T34"]A što fali Zvezdi..?
quote]
A gle frende,fali! Probaj uzet neku figuru u 35ici pa će ti bit jasno,evo primjer German snipers-jedini položaj u kojem ruke odgovaraju jest da puca u nebo i to iznad svoje glave,pod 90 stupnjeva. Neznam za tenkove i avione al sam čuo da je slična priča. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Slažem se apsolutno;
ali kao što sam rekao "koliko para toliko muzike"!
I nipošto ne mislim na tebe; ali mnogi mudruju o kvaliteti maketa a ne pitaju se prati li njihov rad kvalitetom samu maketu?
Ja prvi priznajem da moj ( ako govorimo o Dragonu) ne! Eto  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: |
ali mnogi mudruju o kvaliteti maketa a ne pitaju se prati li njihov rad kvalitetom samu maketu? |
A zasto bi se to trebali pitati? sretni su da ju rade i to se broji. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro, stoji
Samo sam htio reći da ne treba biti isključiv...svatko neka kupuje što hoće...
Toliko od mene. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| ok, ok, al niste mozda malo izasli OT??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|