Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 16, 2005 6:23 pm Naslov poruke: Natjecanje? |
|
|
| Dakle, nešto sam načuo o "natjecanju mladih maketara" prilikom otvaranja nove Chipoteke, u četvrtak. Jel zna netko nešto o tome? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 16, 2005 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
E da, i meni je frend nešto trubio o tome ali ne znam detalje, valjda mi spadamo u kategoriju "mladi maketari"  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 16, 2005 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Prvi glas, makar ja ne spadam u tu dobnu skupinu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 16, 2005 9:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| ma daj? stvarnooo? ajd rado bih iso! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 17, 2005 1:00 am Naslov poruke: Re: Natjecanje? |
|
|
| Dario Napisao/la: | | Dakle, nešto sam načuo o "natjecanju mladih maketara" prilikom otvaranja nove Chipoteke, u četvrtak. Jel zna netko nešto o tome? |
A gdje se otvara ta nova Chipoteka, adresa? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 17, 2005 7:32 am Naslov poruke: |
|
|
| kod mercatora u vukovarskoj, niska crna zgrada odmah iza jubol zgrade na ulazu u parkiraliste mercatora. cetvrtak u podne. vrti se reklama na radiju vec neko vrijeme. makar ne cini mi se da bi to moglo bit neko ozbiljno natjecanje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 17, 2005 3:27 pm Naslov poruke: |
|
|
iajd ja cu otic i pokupit im sta imaju od medalja...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 21, 2005 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Da li netko zna ako postoji u Rijeci kakvo natjecanje u plastičnom maketarstvu ili izložba i kada?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Pet Lis 21, 2005 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam dobio informaciju da bi trebala biti izložba ovaj mjesec, međutim već je visoki datum a o njoj ni riječi. Probaj kontaktirati klub maketara u Ri |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 22, 2005 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da, toliko o "natjecanju"... Nismo ga gledali, al čim smo vidjeli stol sa 4 kutije Revell easy kitsa, nekih bagera i buldožera, lagano smo se pokupili... Tko nije bio, nije ništa propustio... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 22, 2005 10:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | Ja sam dobio informaciju da bi trebala biti izložba ovaj mjesec, međutim već je visoki datum a o njoj ni riječi. Probaj kontaktirati klub maketara u Ri |
Hvala na prijedlogu. Kontaktirao sam klub maketara u Rijeci i rekli su da ne znaju ništa o izložbama osim o jednoj u prosincu ove godine i to izložba samo brodomaketara, tako da plastično maketarstvo još nema šanse u Rijeci, bar zasad... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 26, 2005 8:36 am Naslov poruke: |
|
|
| Johnny_IC Napisao/la: | | hornet Napisao/la: | | Ja sam dobio informaciju da bi trebala biti izložba ovaj mjesec, međutim već je visoki datum a o njoj ni riječi. Probaj kontaktirati klub maketara u Ri |
Hvala na prijedlogu. Kontaktirao sam klub maketara u Rijeci i rekli su da ne znaju ništa o izložbama osim o jednoj u prosincu ove godine i to izložba samo brodomaketara, tako da plastično maketarstvo još nema šanse u Rijeci, bar zasad... |
krivo...bilo je ne izlozba nego takmicenje u plasticnom maketarstvu u travnju ili svibnju ove godine u Rijeci... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Sri Lis 26, 2005 2:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| roger Napisao/la: |
krivo...bilo je ne izlozba nego takmicenje u plasticnom maketarstvu u travnju ili svibnju ove godine u Rijeci... |
krivo... imao sam info i bio priupitan di su mi makete jer se nešto sprema za 10 mjesec ali očito ništa od toga, morati ću malo priupitati vezu
Nego vidim da si iz ZD, a kako sam i ja tek toliko da te pozdravim |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 26, 2005 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | roger Napisao/la: |
krivo... imao sam info i bio priupitan di su mi makete jer se nešto sprema za 10 mjesec ali očito ništa od toga, morati ću malo priupitati vezu
Nego vidim da si iz ZD, a kako sam i ja tek toliko da te pozdravim |
pozdrav i tebi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|