Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 4:28 pm Naslov poruke: NATO brodovi u splitskom akvatoriju |
|
|
Dođem doma s posla i već po običaju otvorim hladno pivo, izađem na balkon... kad imam šta vidit!
Mir u mom zaljevu remete zvuci lanaca brodskih sidara i helikoptera?! Tko su uopće ovi?! Vidi se jasno francuska trikolorka na brodovima, e onda mi je proradija mozak da su se počeli skupljat za ovu veliku multinacionalnu NATO pomorsku vježbu... Prepoznajem samo fregatu klase Georges Leygues, ali me jako zanima tko je ovaj desno s kojeg stalno uzlijeću helikopteri... Više naknadno
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 5:40 pm Naslov poruke: Re: NATO brodovi u splitskom akvatoriju |
|
|
| Essex Napisao/la: | | ali me jako zanima tko je ovaj desno s kojeg stalno uzlijeću helikopteri... |
Tonnerre L9014 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Super ti je pogled sa balkona  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| CROtale Napisao/la: | | Tonnerre L9014 |
Pa to je potpuno novi brod.
Dodan u moju bazu podataka.
Merci beaucoup!
Dalekozorom je iščitana flotna oznaka na boku fregate, to je D643 Jean de Vienne. Opskrbni brod je klase Durance, oznaku sad ne mogu pročitat, identificirat ćemo ga sutra kad se razdani |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
evo bio u Bakru kad je taljanski San neki iskrcavao opremu...
par APC bilo i jako puno kamiona s kontejnerima, vidit cemo sutra sta ce turci donjeti... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ruj 27, 2007 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
San Marco, vidi mu se na krmi L 9893.
Oni će na poligon u Slunj.
Ako ti bude zgodno stavi još slika sutra, ja ću se također potrudit
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Ruj 28, 2007 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Današnji update stanja na sidrištu - velika gužva u šesnaestercu ili kako bi Amerikanci rekli "target rich environment"!
Francuzima su se danas pridružili Englezi, Amerikanci i Talijani. Svima je zajedničko da su se danas razmilili po gradu
Francuske brodove smo upoznali jučer, pridošlica iza Tonnerrea je engleska fregata klase Broadsword (Type 22)
Brod obasjan suncem je supermoderni američki AEGIS razarač klase Arleigh Burke. Amerikanci ih imaju momentalno 55, svaki košta preko $1 mlrd. ...
U prvom planu je čini mi se talijanska fregata klase Maestrale (sunce mi je bliještilo u oči pa nisam siguran, mada je OTO Melarin 127 mm top na provi), gore livo je engleski nosač klase Invincible (sa 4 ili 5 Sea Harriera na palubi!)
Ovom se cruiseru izgleda svidila gužva pa se i on odlučija pridružit
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3205 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 28, 2007 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Imash bash lijepu smotru pod prozorom...i savrshen pogled  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ruj 29, 2007 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
Bablje lito, slobodan dan na poslu... nije mi bilo teško malo poranit i otić s prijateljima na ribu. Po ovakvom vrimenu bila bi stvarno velika grehota ostat u lučici na vezu
Još par fotki
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Ned Ruj 30, 2007 11:02 pm Naslov poruke: |
|
|
E da novinari jos znaju citat i pisat: nije TANNERRE, nego TONNERRE... _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2007 4:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Alaska Napisao/la: | | E da novinari jos znaju citat i pisat: nije TANNERRE, nego TONNERRE... |
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2007 4:10 pm Naslov poruke: |
|
|
To nije 'kukić' nego oznaka propelera!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Beagle
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 170 | |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2007 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
A muzike Šta te tjeralo da staviš ovaj glazbeni očaj u video clipove?  _________________ Još poznat i kao Jagdtiger  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|