Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Svi 27, 2006 12:13 am Naslov poruke: Jarun ( 15 godina HV-a ) treči dio |
|
|

Bebonja: poruka promijenjena dana: Čet Lip 15, 2006 10:40 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 1:02 am Naslov poruke: |
|
|
Jel netko zna nešto o onom MOLu s prve fotke ,jel ta stvar šljaka il je to sam onak za pokazivanje? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
Poky majstore jesi smješan , pa naravno da radi.
MOL ti znači mobilni obalski lanser. HV je '91. zarobila kompletni raketni arsenal na Žrnovnici sa novonabavljenim raketama, švedskim RBS-15 za ptonulu JRM. Ovo je full domača izvedba postolja za ove rakete, dobro malo su nam i švedi tu pomogli, ali....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 10:36 am Naslov poruke: |
|
|
Pa baš i nisu osim što su radili velike probleme oko elektronike .
Ali na našu sreču sve je dobro ispalo .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 29, 2006 12:58 am Naslov poruke: |
|
|
Sorry prijatelju nisam ja nimalo smiješan (uostalom vidil si me uživo)
Nego Što sam mislil: pošto se taj MOL pojavil 95g. u vrijeme kad su se pojavile stvari poput IB-94 Uragana i famoznih S-300 raketa ,pa nestali do saznanja prave istine ,slićno kao i MOL koji je bil negdje u "garaži" dosad, pa sam malo bil skeptićan.
Ali sve je bilo riješeno danas ujutro prije posla, zagnjavil sam malo zapovjednika dotićne stvari pa me je odveo u upravljačku kabinu i sve mi objasnio i pojasnio ,pokazal ,sam kaj nisam i ispalil jednu  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Sub Lip 03, 2006 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Baby, imas li jos onog RBS-a? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 21, 2007 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
A jel može netko napisat za svaku sliku posebno što je što, za mene (nas) početnike ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|