Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 5:42 pm Naslov poruke: 1/24 Hasegawa Honda Civic SiR II |
|
|
Kao sto i sam naslov kaze maketa je Hasegawa i to osrednje kvalitete ( unutrasnjost pogotovo) ... no bilo kako bilo kad sam ju vidio u ducanu morao sam je uzet , na maketi je dodano par rukom radjenih sitnica i pofarbana je autolakom u original "japansko crvenu" boju radi realizma , prvi put sam ju slikao kompletno gotovu i sa svim djelovima (farovi , brisaci , rega itd.) stoga svi ljubitelji Honde i automaketarstva , ali i ostali uzivajte ...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2399 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 6:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sve 5 osim auspuha koji joj nikako ne paše. Jel se taj auspuh dobio s maketom ili si to nakdnadno stavio? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1386 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Super hondic Posto je skoro 100% stock, auspuh malo istupa, ali ostalo je ok Za mene je ovo najljepsi oblik Civica  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2006 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepa hondica, svaka čast
Da te samo pitam, kako si radio ogledala na vanjskim retrovizorima
Rekli su mi neki da neka probam sa aluminijskom folijom, onom što se koristi u kućanstvu, ali se i pri najmanjem krivom pokretu lagano izgužva, pa mislim da to i nije neka ideja.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2006 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne radim aute ali super je.Pogotovo na drugoj fotki.Kotač ko pravi jedino mi je malo spuh pre sjajan.Ali sve je inače super.

Bebonja: poruka promijenjena dana: Ned Sij 01, 2006 11:05 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2006 11:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Mrak auto i boja.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 02, 2006 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
Ne radim "civilne" aute, ali meni izgleda dobro . Jedino mi, isto kao i ostalima, zadnji lonac auspuha izgleda prevelik i kromiran... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Pon Sij 02, 2006 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Johnny_IC Napisao/la: | ...Da te samo pitam, kako si radio ogledala na vanjskim retrovizorima
Rekli su mi neki da neka probam sa aluminijskom folijom, onom što se koristi u kućanstvu, ali se i pri najmanjem krivom pokretu lagano izgužva, pa mislim da to i nije neka ideja.....  |
Ja uvjek koristim foliju i ako si dosta pazljiv i ne zuri ti se, rezultat moze biti super
Evo0 ti i link do par savjeta oko rada sa folijom i ostalih stvari, mozda pomogne:
http://www.mini-imports.com/nasveti/index.htm?osCsid=669fa7ed32927160e0754c19c6b0c517
p.s. Dole ljevo, "Nasveti" pa "Aluminijasti dodatki"  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 02, 2006 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Retrovizori su ovi sto se dobiju u kitu , ali ako mislis raditi svoje alu folija je jako dobro rijesenje samo treba biti jaaaakoooo strpljiv i pazljiv , jos jedno rijesenje je da komad plastike ili lima od bocice nekog energetskog napitka ili bilo koje druge limenke pofarbas sa bojom koja ima krom efekt koju ces onda dobro ispolirati i to je to ...
E sad , vidim da su svi napali auspuh pa evo par informacija vezano uz isti ... ovakav auspuh se ne dobije sa maketom , dakle lonac je full scratchbuild , velicina i oblik auspuha u potpunosti pase zato jer je auspuh radjen po slici i trebao bi predstavljati Tanabe straznji lonac koji se radi od nehrdjajuceg poliranog materijala bas za ovaj model ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 02, 2006 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Oprosti nama neobaviještenima, koji radimo ratnu tehniku  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Sij 03, 2006 5:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bastardo Napisao/la: | | Johnny_IC Napisao/la: | ...Da te samo pitam, kako si radio ogledala na vanjskim retrovizorima
Ja uvjek koristim foliju i ako si dosta pazljiv i ne zuri ti se, rezultat moze biti super
Evo0 ti i link do par savjeta oko rada sa folijom i ostalih stvari, mozda pomogne:
http://www.mini-imports.com/nasveti/index.htm?osCsid=669fa7ed32927160e0754c19c6b0c517
p.s. Dole ljevo, "Nasveti" pa "Aluminijasti dodatki"  |
Hvala na savjetima, super stranica i forum....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Sri Sij 04, 2006 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema frke  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Sij 04, 2006 12:55 pm Naslov poruke: |
|
|
svaka cast na trudu, jako ljepo izgleda.....
no, kao i ostali mislim da si sa auspuhom fulao malo...ne mislim na oblik i boju....mislim da velicinu.....mnogo ti je veliki taj auspuh (ili barem na slici tako izgleda)......iako 5 za trud oko pravljenja istog..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|