Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

gusjenice...

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Agjejev
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 09, 2007 7:24 pm    Naslov poruke: gusjenice... Citiraj ovaj komentar

Koji bi bio najbolji nacin bojanja gusjenica i s kojim bojama? Dali je obican wash dovoljan za popunjavanje blatom?
Natrag na vrh
lisec
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 09, 2007 10:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

moja metoda je bojanje sa MMmetalizerom, aluminium plate, pa po tome udariti sa nekoliko raznih nanosa pastela(varijacije u boji). kad se osuši skinem sa gazećih površina višak ako treba sa maramicom namočenom u alkoholu. ako treba,dodam malo drybrusha sa metalizerom
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 09, 2007 10:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja koristim samo AB pa možda će ti biti zanimljivo:
Da, može metalizer, ili gun metal + srebrna ili steel...a onda ih prašim nekoliko puta različitim bojama hrđe - od "pravih" MM ili Revell Rust pa do Military Brown i sl...boja moja biti izuzetno rijetka, nekih 50/50 ili manje, da se slojevi naziru, a tu i tamo i originalna boja...drybrush sa steel malo potamnjenim s par kapi gun metal...
Natrag na vrh
Agjejev
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 12, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

puno hvala
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma