Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 8:16 pm Naslov poruke: 1/48 KP MiG-21MF |
|
|
Maketa je kupljena davnih godina , u biti to je KP kojeg je MACH prepakiravao sa HRZ dekalima , slozena i pofarbana kistom u osnovnjaku , nikad je zapravo nisam zavrsio jer mi je ponestalo boje koju sam zamjesao , pa sam si prije nekoliko mjeseci kada sam kupio novi brush dao truda i obnovio starog migonju u novom sovjetskom ruhu , shema je radjena freehand , a dekali su Academy ...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo izgleda.Trud se isplatio.Nego kakvi su dekali.Pošto su neki rekli da su imali problema sa dotičnom firmom.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2453 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
2 mtech> Kad vidim bilo kojeg MiG-21, mogu samo reći
Koju si svjetlo plavu boju koristio za donji dio aviona? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2005 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo izgleda Jesi li to urezivao panelizaciju, ili samo "docrtao"postojeću izbočenu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2005 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Lijepo izgleda Jesi li to urezivao panelizaciju, ili samo "docrtao"postojeću izbočenu? |
Maketa sama po sebi ima urezanu panelizaciju (mrvicu i preduboko). Ispod "istog cekica" su izasli i Su-7 (OEZ/KP/Kopro), Mig-17 (SMER), a vjerojatno i Su-22 i Su-25 (Kopro). |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2005 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Lijepo izgleda Jesi li to urezivao panelizaciju, ili samo "docrtao"postojeću izbočenu? |
Maketa sama po sebi ima urezanu panelizaciju (mrvicu i preduboko). Ispod "istog cekica" su izasli i Su-7 (OEZ/KP/Kopro), Mig-17 (SMER), a vjerojatno i Su-22 i Su-25 (Kopro). |
Oprosti-nisam gledao u mjerilo, jer KP Mig-21 automatski povezujem sa 1/72. Ja sam jako davno radio Oez-ov i sad mi je jasno o čemu se radi...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sa Academy dekalima nisam imao ama bas nikakvih problema , dapace legli gu skoro pa savrseno i to bez ikakvih softera i sl. ...
Donji dio bi trebao biti light blue gray , buduci da niti jedna boja nije tome odgovarala zamijesao sam MM light blue i grey ... e sad u kojem omjeru to fakat vise neznam ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|