Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

dekali za figure

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 11:12 pm    Naslov poruke: dekali za figure Citiraj ovaj komentar

Neznam za vas al meni stvarno nije jasno zasto proizvodjaci maketa,odnosno figura(1:35,1:16,....itd)neisporucuju dekale za iste(mislim na cinove na uniformama,oznake jedinica i slicno).Ja bar jos nisam naletio na to ako uopste postoje.Sta vi mislite o tome?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 29, 2006 8:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam sa jednim 1/35 Tamiya Njemcima dobio oznake za kacige (orlovi, grbovi). Što se tiče ostalih detalja, kao što su činovi i sl. ,uvijek su prikazani u reljefu, pa se mogu bojati uz malo preciznosti...

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 29, 2006 10:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro primječeno .
Moje je također mišljenje da je mjerilo dovoljno veliko te da se uz određeni trud može sve to izvesti .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
dog

Član od: 17 Stu 2006
Mjesto: rijeka
PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2007 1:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

probaj,archer fine transfers...
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2007 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam uz Georgian Legion od Dragona dobio oznake al su bile ne decals nego samoljeplive sličice tipa onog na kaj ste pisali svoje ime u školi....
Goran mi je rekao za http://www.hannants.co.uk/ i tu sam od Verlindena tražio decals za figure što možeš vidjeti u temi "Molim Pomoć".
Iako nisam našao to kaj sam tražio,našao sam još bolje;upisao sam german 1:35 pod proizvođača sam stavio ALL ili Verlinden i našao sam čini mi se photo etched oznake(U BOJI!!!!!) za amere i švabe,jedino je greda kaj ne primaju American Express Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mala promjena: Evo ga...

Uh,sad kad sam vidio oznaku 101,uopće me nije briga što ne primaju Amex,uzet ću starcima neku od navedenih... Laughing

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2007 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja kad sam ih išel crtat,zgledalo je ovak...

Dajte neki savjet...jer znam da su uniforme PREčiste Rolling Eyes
Neki wash ili...

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2007 3:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
Dajtee neki savjet...jer znam da su uniforme PREčiste Rolling Eyes
Neki wash ili...

Ne neki, nego baš taj. Wash definitivno treba biti jači. Čizme na tvojim vojnicima su dobro ispale. Pogledaj kako je wash fino istaknuo spojeve na čizmama.
Uzmi crnu temperu i razrijedi sa vodom i kistom nanosi u udubine na uniformama. Ako pretjeraš, lako se opere višak. I tako dok ne ocjeniš sa je dobro.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma