Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 11:12 pm Naslov poruke: dekali za figure |
|
|
| Neznam za vas al meni stvarno nije jasno zasto proizvodjaci maketa,odnosno figura(1:35,1:16,....itd)neisporucuju dekale za iste(mislim na cinove na uniformama,oznake jedinica i slicno).Ja bar jos nisam naletio na to ako uopste postoje.Sta vi mislite o tome? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 8:57 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam sa jednim 1/35 Tamiya Njemcima dobio oznake za kacige (orlovi, grbovi). Što se tiče ostalih detalja, kao što su činovi i sl. ,uvijek su prikazani u reljefu, pa se mogu bojati uz malo preciznosti... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro primječeno .
Moje je također mišljenje da je mjerilo dovoljno veliko te da se uz određeni trud može sve to izvesti .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Čet Svi 31, 2007 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| probaj,archer fine transfers... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Svi 31, 2007 1:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam uz Georgian Legion od Dragona dobio oznake al su bile ne decals nego samoljeplive sličice tipa onog na kaj ste pisali svoje ime u školi....
Goran mi je rekao za http://www.hannants.co.uk/ i tu sam od Verlindena tražio decals za figure što možeš vidjeti u temi "Molim Pomoć".
Iako nisam našao to kaj sam tražio,našao sam još bolje;upisao sam german 1:35 pod proizvođača sam stavio ALL ili Verlinden i našao sam čini mi se photo etched oznake(U BOJI!!!!!) za amere i švabe,jedino je greda kaj ne primaju American Express
Mala promjena: Evo ga...
Uh,sad kad sam vidio oznaku 101,uopće me nije briga što ne primaju Amex,uzet ću starcima neku od navedenih...  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Svi 31, 2007 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja kad sam ih išel crtat,zgledalo je ovak...
Dajte neki savjet...jer znam da su uniforme PREčiste
Neki wash ili... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Čet Svi 31, 2007 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | Dajtee neki savjet...jer znam da su uniforme PREčiste
Neki wash ili... |
Ne neki, nego baš taj. Wash definitivno treba biti jači. Čizme na tvojim vojnicima su dobro ispale. Pogledaj kako je wash fino istaknuo spojeve na čizmama.
Uzmi crnu temperu i razrijedi sa vodom i kistom nanosi u udubine na uniformama. Ako pretjeraš, lako se opere višak. I tako dok ne ocjeniš sa je dobro. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|