Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 3:00 pm Naslov poruke: Poginuli vojnici... |
|
|
Dakle,čini mi se da je ovo već netko pitao,al ne sjećam se...
Ali ja ne pitam ima li takvog čega jer znam da ima a imam i par slika mrtvih padobranaca i njemaca,pa me zanima zna li tko na kojem webu ih ima? Nisam skužio ono s postanjem slika(ono da moram pitati nekoga dal smijem postati slike?!?) Jel mogu onda staviti slike koje nisu moj rad i predstavljaju rad nekog drugog(ne s ovog foruma... )??
P.S Gorane,na ovo sam mislio kad sam rekao prljave:
Prije...
Sredit ću još to desno oko....
Poslije...
Nisam još dodao svu opremu a a ovog kaj čuči nisam još gotov,trebam pokrpat tu rupu na šljemu i obojat mu vrat  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidiš sada i sam kako uniforma puno bolje izgleda kada se napravi wash. Sada nakon washa nanesi sloj mat laka i kada se dobro osuši, užim plosnatim kistom napravi lagani drybrush na uniformama.
Ako ti netko da dozvolu (uvijek je pošteno i pristojno pitat za dozvolu) možeš staviti tuđe slike, sa napomenom da nisu tvoj rad.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 3:14 pm Naslov poruke: |
|
|
OK,dakle navedeno NISU moji radovi(da bar jesu...)
|
 |
| Goran
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Hannants i Moduni on line shop-ovi imaju u ponudi takve figure, probaj tamo potražiti.
Koliko je meni poznato, kod nas nisam u skorije vrijeme nigdje vidio takve figure (u pozama R.I.P.)  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako sam samo znao da ćeš napisati hannats
Prečešljao sam stranicu milijun puta i ništa mi ne otvara,čak stavim sve na ALL i ništa,probam keyword DEAD,KILLED...ništa  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Verlinden ti proizvodi mrtvace i to Svabe, Amere i mislim Japance... Doduse Verlinden ima i malo vise cijene... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Lip 05, 2007 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma hvala ti,nego napiši mi kaj da stavim pod "SEARCH" je kao već navedeno,ne mogu ih pronaći... ili postaj link  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Lip 05, 2007 2:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa,otprilike nešto tako,samo vjerojatno znaš da se s te stranice ne može ništa naručiti...šteta....
Dobio sam danas pošiljku od modelhobbiesa...
Par zgodnih stvarčica za dioramu/e:
Slike u 35ici(ako nekom treba slika Saddama za Iračku dioramu....nek se javi )
Karte,papiri,vozila....
Česi vjerojatno misle da su duhoviti kada na sliku stave dvije šake lišća a onda dobijete ovo...
C-Ration boxes,ima ih još...
101Airborne: poruka promijenjena dana: Uto Lip 05, 2007 2:24 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Lip 05, 2007 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala,nema više smisla tražiti jer su il preskupe ili loš izbor....hvala još jednom (izgleda du ću sam morat poubijati neke figure ....malo pile,ljepila...moglo bi se,ha?) _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Uto Lip 05, 2007 2:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | nema više smisla tražiti jer su il preskupe ili loš izbor.... |
Istina, dobre stvari koštaju... Preurediti figuru? Dalo bi se, kako ne. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sri Lip 27, 2007 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
U zadnje vrijeme sam razmišljao o tome,kužim kak bi ruke sredio,zalijepio za vrh ramena i rupu složio s puttyem(vjerojatno imaš bolju ideju) al kak da spilam noge? Jel ak ih spilam i okrenem u drukčiju pozu,zgužvanost na hlačama se neće poklapati s drugom stranom....ili da samo spilam od dijela gdje se spaja uniforma s čizmama i njih okrenem na drugu stranu?
A sitne promjene-jel bi se moglo malo poslužiti toplinom(ne previše da ne zgori....),ak imaš neku ideju slobodno........  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 27, 2007 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj ti je savjet da figuru koju želiš pretvoriti u mrtvaca režeš sa skalpelom i dijelove zalijepiš ljepilom u željeni položaj. Pazi pri tome da položaj tijela bude anatomski logičan. Za fiksiranje i popunjavanje pukotina nastalih rezanjem upotrijebi komadiće stirena. Zatim sa dvokomponentnim kitom (Green stuff ili Milliput ) doradi sve ostalo (pregibe, nabore tkanine, pukotine). Green stuff je nešto tvrđi od Milliputa nakon sušenja, a sa oba kita imaš vremena raditi / modelirati jer se suše duže vrijeme. Milliput se u Zagrebu može kupiti u Hobby Model Sportu u Zagrebačkoj, a Green Stuff se može nabaviti u LOM-u. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sri Lip 27, 2007 1:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Ohkay.....tnx. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|