Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2007 6:12 pm Naslov poruke: Ducati Monster 695 - pitanje |
|
|
Frend si je kupio ovu zvjerku (Ducati - Monster 695), pa me pitao da li postoji maketa ovog motora. Kako nisam upućen u ovu vrstu maketarstva, vjerujem da će mi netko od kolega iz ovih rubrika moći dati konkretan odgovor, pa ću mu prenijeti.
P.s. Nemojte me pitati što će mu maketa, kad ga već ima u 1:1, nisam ga ni ja pitao. Svatko ima svoja sitna zadovoljstva ...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2007 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
hmmmmm ja ga jos nisam vidio kao maketu, ali javim ako naletim negdje. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2007 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Ahhh, konačno... odgovor, pa makar i negativan. Mislil sam da me ignorirate zato kaj baš ne posjećujem ovaj dio foruma ...
Hvala unaprijed na budućoj obavijesti, a eto molit ću još - kako stoji stvar s ostalim Ducatijima otprilike te klase, pa ću mu barem to prenijeti (mislim da nije lud baš za jurilicama, već za ovakvim dragsterima - ak se to tak zove ...)
P.s. Sorite na terminologiji - s motorima sam završil još krajem 80-tih s MZ ETZ 250 ...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Jul 20, 2007 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam 99% uvjeren da postoj. napočetku kad sam počeo skupljati modele sam kupovao i motore. imao sam ovakvog žutog (ako nije ovaj onda je totalno sličan) i podijelio sam ga kao i većinu ostalih. sad imam još samo par motora... ako nađem stavim link
EDIT: evo našao sam: http://www.maisto.com/products.asp?stext=ducati&id=&pg=4
samo što je ovaj od 900ccm... ali to je u biti to. ja sam svoga bio kupio u it... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Jul 20, 2007 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
dakle, pitanje je bilo 'da li postoji maketa' a ne diecast.
makete su plasticne, a ne metalne. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 02, 2007 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Pa naravno da postoji,ostatak ekipe nema pojma..... ,imas ga od italerija u 1/9.Uzmale preinake dobijes 695...a dobavljiv ti je ja mislin cak i u LOM-a |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 06, 2007 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa daa Monstera nema, stvarno bih se začudio.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Kol 06, 2007 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
da, ja se ispricavam.
nedavno sam naletio na maketu doticnog ducatia, al sam zaboravio napisat da sam ga vidio. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|