Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2007 12:04 am Naslov poruke: Ships by Jeff Lin- ultimativan blog za brodomodelare |
|
|
Car za 1/700 mjerila. tip je bolestan za detalje,al ima i para za sve te dodatke...obavezno pogledati
http://blog.roodo.com/duroyal420/archives/cat_12713.html
lisec: poruka promijenjena dana: Čet Lip 14, 2007 12:35 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2007 12:09 am Naslov poruke: |
|
|
Bolestan je mala riječ .
Vidim ja da to njemu uz sve te moguče plehove jako dobro ide .
Super link !
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2007 10:28 am Naslov poruke: |
|
|
Stvarno ludo. Posebno mi je zapeo za oko razarač Kuroshio koji "skače" kroz valove sa procesom izrade mora!  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2007 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Među brodomaketarima dobro poznati (i obožavani!) Tajvanac. Radi isključivo WWII Japance u 1/700 i čega se dotakne pretvara u prava mala remek-djela i referentne modele. Triba ipak napomenit da u svaki brod investira astronomske iznose prvenstveno u vidu jetkovine. Sva njegova djela mogu se vidit na
http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/Jeff-Lin/user-index.html |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2007 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
bio je takav jedan u mosonu isto 1/700, ali samo prvi dan, u nedjelju ga vishe nije bilo. Vjerojatno ga je covjek uzeo jer mu je netko nest strgo. Uglavnom taj brodic mi po kolicni detalja odgovara ovim ovdje pa sam se zato sjetio. Bolesno. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|