Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Cinquecento (version 2.0)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
gary

Član od: 08 Ruj 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Tra 22, 2007 12:05 pm    Naslov poruke: Cinquecento (version 2.0) Citiraj ovaj komentar

evo dugo me nije bilo na forumu. nisam imo sta za pokazat. a otkad je buraz poceo svoju Supru i ja sam se odvazio da vam pokazem moj projekt. ovo traje vec preko 3 mjeseca pa sam vec pomalo nervozan jer je trebalo vec bit gotovo. ali kod ovih metalaca se nikad nezna, uvijek neki problemi Very Happy

sam autek je stigo iz UK-a, kod nas nisam nigdje naso. boja ce biti Tamiya mica red (brata sam zaduzio za farbanje, sve ostalo je moje maslo Very Happy ). vec sam preradio jednog Činkvea prije par mjeseci (ovaj zuti), imali ste ga prilike i vidjeti. imao je crne felge, ali sam u medjuvremenu za njega nabavio druge pa sad ima bijele. crne cu staviti na ovog novog.

koristim stare slike ove nove prerade jer ga nisam sliko prije. tek toliko da vidite sto se sve radilo na njemu i da vidite kolicinu posla.
prvo je trebalo skinuti boju. litra nitro razrjedjivaca cini cuda Very Happy

na autu je napravljen 'bad look', spusten je par mm, prednji branik izbrusen u 'japan' stilu, zadnji branik zakitan i izdubljene dvije rupe za pljuce, unutrasnjost vrata je od 'metalnog' Focusa 1/24, retrovizori takodjer, prednja svjetla su od sofersajbe Focusa Very Happy
karoseriju jos treba bacit u metal primer, pa bijeli primer, pa dva sloja boje, pa lak i poliranje. felge takodjer treba ponovo lakirati. nadam se da vam se svidja. Very Happy
u prednji branik ce doci mrezica pa se nece toliko vidjeti da nema motor Very Happy

gary: poruka promijenjena dana: Pet Lip 01, 2007 7:13 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Tra 22, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lambo na fiatu....dobra fora..... Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
gary

PorukaUpisano: Ned Tra 22, 2007 4:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da Very Happy

to sam cak zaboravio napisati u popisu prerada. a tako je ocito Shocked Very Happy Wink

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Ned Tra 22, 2007 7:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

"Italian sport design" stvarno dobar tuning samo naprijed.Bok

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Pon Tra 23, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lambo vrati i ostale lude stvari. Malo sam znatiželjan kako če izgledati kad bude dovršen.
gary

PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2007 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

auto je gotov pa ga mozete pogledati u gotovim maketama. znam da nije maketa, ali sam se prilicno namucio, pa cemo se pretvarati da je maketa. ak bude problema, buraz mi je moderator pa nek prebaci temu Wink
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma