Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Tra 27, 2007 11:18 am Naslov poruke: T80 BV ZVEZDA |
|
|
| U ovom zvezdinom kitu skoro i da nema painting guide-a....shit...interesuje me shema farbanja za neke detalje npr mitraljez...periskope....ako neko ima nek pomogne i ovo na netu slika što mogu naći slabo pomažu. Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 27, 2007 5:55 pm Naslov poruke: |
|
|
pa mitraljez u gun metal, jedino nosač mitraljeza u boju tenka, municijska kutija na mitraljezu, maslinasto zelena,
periskopi sjajna crna (staklo) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 27, 2007 11:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| recimo sajle su ti aluminijske, balvan možeš isto u boju tenka, pa malo napraviš ispucano da se prozire drvo ispod boje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 04, 2007 7:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| koja je zelena na ovim ruskim tenkovima, prvenstveno mislim na taj T80 BV u jednobojnoj zelenoj šemi? inače nabavljam revell boje pa me zanima koja bi to bila.....moze i MM |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 04, 2007 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja mislim, naglašavam mislim da su najvjernije izvorno MM1591 ili Revell 65, odnosno 68...Naravno, dodati bijele u određenom postotku zbog efekta skale i uvjerljivosti, a ovim revellkama i koju kap žute...
Plus malo dobre volje i testiranja i eto! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|