Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T80 BV ZVEZDA

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
l00ps
Gost
PorukaUpisano: Pet Tra 27, 2007 11:18 am    Naslov poruke: T80 BV ZVEZDA Citiraj ovaj komentar

U ovom zvezdinom kitu skoro i da nema painting guide-a....shit...interesuje me shema farbanja za neke detalje npr mitraljez...periskope....ako neko ima nek pomogne i ovo na netu slika što mogu naći slabo pomažu. Hvala
Natrag na vrh
thunder
Gost
PorukaUpisano: Pet Tra 27, 2007 5:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa mitraljez u gun metal, jedino nosač mitraljeza u boju tenka, municijska kutija na mitraljezu, maslinasto zelena,
periskopi sjajna crna (staklo)
Natrag na vrh
thunder
Gost
PorukaUpisano: Pet Tra 27, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

recimo sajle su ti aluminijske, balvan možeš isto u boju tenka, pa malo napraviš ispucano da se prozire drvo ispod boje...
Natrag na vrh
l00ps
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 04, 2007 7:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

koja je zelena na ovim ruskim tenkovima, prvenstveno mislim na taj T80 BV u jednobojnoj zelenoj šemi? inače nabavljam revell boje pa me zanima koja bi to bila.....moze i MM
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 04, 2007 7:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mislim, naglašavam mislim Smile da su najvjernije izvorno MM1591 ili Revell 65, odnosno 68...Naravno, dodati bijele u određenom postotku zbog efekta skale i uvjerljivosti, a ovim revellkama i koju kap žute...
Plus malo dobre volje i testiranja i eto!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma