Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Hurrican
| Član od: 28 Lis 2006 | Poruke: 344 | Mjesto: CELJE-Slo |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 1:45 am Naslov poruke: Group build i build-off svih vrsta plovila |
|
|
Pa vidim , da je ova tema prazna. Pa možemo otvoriti i ovaj Group build- ako je tko zato. Ja imam 2 vojna čamca u 1:72 jednog nemca i jednog angleža ( ako se ne motim ) i još dvije podmornice.
Pa vjerujem , da ima netko kod kuče i kakav brod ili neko plovilo, pa idemo u rad..............
LP _________________ Hurrican Najlepši avijon WWII
Natrag na vrh |
|
|
| Minesweeper
| Član od: 21 Sij 2007 | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 7:38 am Naslov poruke: |
|
|
slažem se s hurricanom
ja sam za s 100 group build |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Hurrican
| Član od: 28 Lis 2006 | Poruke: 344 | Mjesto: CELJE-Slo |
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Boris G.
| Član od: 03 Ruj 2007 | Poruke: 3973 | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Kol 19, 2008 1:32 pm Naslov poruke: Re: ;( |
|
|
Hurrican Napisao/la: | Pa nema nikog , ko bi išao u gradnju plovila
LP |
Ja sam upravo započeo jednog (vidi pod 'projekti u radu'), pa ako se taj može uračunat onda OK.
Inače nemam namjeru započinjat još jednog radi GB-a, prvo zato jer nemam nijedan drugi brod na lageru a i brodovi su mi nekako... 'slow progress' projekti, to slažem polako i izrada jednog obično jaaaako dugo traje. Mogu imat dva ili više započeta zrakoplova ili oklopnjaka, ali brod ... uvijek je samo jedan u brodogradilištu. _________________ MAK "Reoplan" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Reaper
| Član od: 07 Ruj 2006 | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Kol 19, 2008 1:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Same here...ja sam zainteresiran za taj GB, jer je na jednom drugom forumu upravo poceo gb iste tematike, a tamo sudjelujem. Kako trenutno nemam a)novaca, b)vremena c)odakle nabaviti, d)razno, ako se mogu ukljuciti s tom maketom, onda me racunajte..... Na maketi je konkretno odradjeno 5 dijelova, znaci ima jako jako jako puno posla do kraja, ne zuri mi se s njom...
Da ne reklamiram, ako moze, koga zanima nek baci oko ovdje, pa nek vidi u kojoj je fazi maketa, mozda ce lakse odluciti moze li ili ne....
http://maketar.com/phpBB2/viewtopic.php?t=452 _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Tasma
| Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 1022 | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Kol 19, 2008 2:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja sam za, mogao bih krenut čim završim panzer II... Mislim da bi početkom 090g mjeseca mogao krenuti. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|