Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gogo
 | | Član od: 31 Jul 2006 | | Poruke: 89 | | Mjesto: Virovitica |
|
Upisano: Uto Svi 01, 2007 8:51 pm Naslov poruke: Tiger II Revell |
|
|
Pozdrav,
zanima me kakav je Revellov Tiger II u 1/72 mjerilu? Mislio sam si naručiti Dragonov ali on je sa zimmeritom, pa mi se ne ''sviđa''. _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 01, 2007 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| dobar |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 01, 2007 9:11 pm Naslov poruke: |
|
|
potpisujem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
|
Upisano: Čet Svi 03, 2007 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, pročitao sam negdje na netu da kad se sve zbroji i oduzme Revellov tigar je u rangu s Dragonom. Recite mi još jel proizvodi koja firma dodatke za 1/72 mjerilo? _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Čet Svi 03, 2007 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Part 1/72:
Za henschel turret:
za Porsche turret:
Eduard 1/72:
Henschel turret
22035 King Tiger
22036 King Tiger Zimmerit
22117 King Tiher Zimmerit self adhesive _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 04, 2007 12:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepi komadi pleha !
Još kad bi se dao nagovoriti i to staviti u recenzije .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
|
Upisano: Pet Svi 04, 2007 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Je, stvarno puno pleha za 1/72 mjerilo. TISO jel si si to kupio ili...?
E, da danas je stigao Tigar, moram reći da sam zadovoljan!  _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
|
Upisano: Pet Svi 04, 2007 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam samo revolvog Henshel tigera sa Eduardovim zimmeritom. Radiču poznatog 502 iz sela Ogledow zapljenjenog od s.Pz.Abt.501, koji sada stoji u Kubinki.
Bit če diorama zapljenjenog kako ga inšpiciraju Sovjetski vojnici a pored njega JS-2 (bela 97) od staršeg lejtnanta Udalova (pogledaj link gore).  _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|