Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Tra 26, 2007 7:58 pm Naslov poruke: Baza Kumbor - Letov Š-16J |
|
|
Pozdrav svima,
kako neki več znate (Prelude i Timmy), u Sloveniji se priprema izdaja knjige o istoriji hidroavijaciji u Jugoslaviji. Pošto bi trebali bar jednu sliku češkog L-16J iz sustava Češkog detačmenta u Bokoj Kotorski - Kumbor, molio bih vas za pomoč - dakle: dali bi neko mogati na net staviti sliku jednog od četri od tih aviona, koji su bili u Bokoj Kotorski.
Hvala na pomoči i pozdrav.
Marko Malec
Kranj, SL |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | Član od: 23 Stu 2005 | Poruke: 1886 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 27, 2007 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
Moram priznati da po ovom pitanju baš i nemam neku raskoš u svojoj kolekciji. Evo nešto, al nije u bogznakakvoj rezoluciji, niti je moje:
P.s. Mislim da ovo gore i nije snimljeno na Jadranu, već za vrijeme testiranja Š-16J(V) za KJ u Češkoj (Vltava).
A ova se fotka pojavila svojedobno na E-Bayu (potpis: Jadran, 1935), premda mi se ipak čini da je ovdje riječ o češkom Aeru A-29. Neka me ispravi netko ako griješim:
Inače, ja imam doma fco. dva feljtona o češkim hidro-zrakoplovima na Jadranu, izašla u češkom Letectvi/Kosmonautika br. 8/95 i 9/95. Ima lijepih fotki, pa ako želite, možete eventualno kontaktirati autora članka (navodno i vlasnik fotografija), ime mu je René Grégr.
Nadam se da sam malo pomogao... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 27, 2007 11:50 am Naslov poruke: letov Š-16J |
|
|
Prelude,
puno hvala. Otvorio si mi horizonte i upotrijebit ču tvoje upute.
Puno hvala. A pogledaj i osobnu poruku.
16. jula izlazi knjiga - primerak dobiješ !
Marko |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|