Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2446 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
| Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 10:46 am Naslov poruke: |
|
|
| Mtech Napisao/la: | | Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ... |
Na stranu to što to ima Tamiya ili Gunze, ali zna li netko nešto o kvaliteti upravo ovih Revell-ovih "vodenih" boja?Nisam ih viđao u prodaji kod nas.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2446 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | | Mtech Napisao/la: | | Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ... |
Na stranu to što to ima Tamiya ili Gunze, ali zna li netko nešto o kvaliteti upravo ovih Revell-ovih "vodenih" boja?Nisam ih viđao u prodaji kod nas.  |
Prema stranim forumima nije baš nešto, redosljed je Gunze, Tamiya pa ostali (ali malo dalje od njih) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| SasaJ Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | | Mtech Napisao/la: | | Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ... |
Prema stranim forumima nije baš nešto, redosljed je Gunze, Tamiya pa ostali (ali malo dalje od njih) |
Primljeno..!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Čuj ja sam do sada sve radio sa MM-om i nisam imao nikakvih loših iskustava.Što ne znači da je to najbolji izbor.Jedni imaju bolji izbor,drugi su navodno bolji neki postojaniji sa finijim ili grubljim pigmentom.Probaj sve što ti je dostupno pa sam odluči.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 8:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Čuj ja sam do sada sve radio sa MM-om i nisam imao nikakvih loših iskustava.Što ne znači da je to najbolji izbor.Jedni imaju bolji izbor,drugi su navodno bolji neki postojaniji sa finijim ili grubljim pigmentom.Probaj sve što ti je dostupno pa sam odluči.
 |
Uvijek treba probati novo...nema pljuvanja dok nisam siguran..a onda...ili,ili
Koristim i MM i Tamiya i Humbrol i Revell..sada nam treba boja aluminija u svim nijansama a odaziva se na slovo "A....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Alclad, Alclad...to nam treba  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 9:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| zbocek Napisao/la: | Alclad, Alclad...to nam treba  |
Znao sam,ali još se ništa ne događa...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni još ne gori pod petama, ali kad do tog dođe, imat ću ga na bilo koji način  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja još nisam u toj fazi.Prvo trebam potrošiti kontejner RLM-a i popratne plastike ,pleha, resina u svim mjerilima pa tek onda ...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|