Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Aqua paints

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 11:41 pm    Naslov poruke: Aqua paints Citiraj ovaj komentar

Baš gledam na Revellovoj stranici o novim bojama koje se razrjeđuju vodom. Čini mi se odličnim rješenjem umjesto razrjeđivača. Jel to nešto novo u maketarstvu ili je to fora već od prije?

http://www.revell.de/typo3/en/products/model_kits/aqua_color_farben/aqua_color_instruction_manual/?id=170&L=1
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 10:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mtech Napisao/la:
Koja teska propaganda , hvale se i isticu svoju inovativnost necime sto Tamiya radi od pamtivjeka , a o Gunze-u i kvaliteti njihovih boja na bazi vode da i ne velim ...

Na stranu to što to ima Tamiya ili Gunze, ali zna li netko nešto o kvaliteti upravo ovih Revell-ovih "vodenih" boja?Nisam ih viđao u prodaji kod nas. Confused
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 10:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 von Stuck> Kod nas ih još sigurno nema, a i paleta tih boja im je još relativno mala:

http://www.revell.de/typo3/en/products/model_kits/aqua_color_farben/aqua_color_colours/?id=169&L=1
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
SasaJ
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 11:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Mtech Napisao/la:

Na stranu to što to ima Tamiya ili Gunze, ali zna li netko nešto o kvaliteti upravo ovih Revell-ovih "vodenih" boja?Nisam ih viđao u prodaji kod nas. Confused

Prema stranim forumima nije baš nešto, redosljed je Gunze, Tamiya pa ostali (ali malo dalje od njih)
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 3:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SasaJ Napisao/la:
von Stuck Napisao/la:
Mtech Napisao/la:

Prema stranim forumima nije baš nešto, redosljed je Gunze, Tamiya pa ostali (ali malo dalje od njih)

Primljeno..! Wink
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čuj ja sam do sada sve radio sa MM-om i nisam imao nikakvih loših iskustava.Što ne znači da je to najbolji izbor.Jedni imaju bolji izbor,drugi su navodno bolji neki postojaniji sa finijim ili grubljim pigmentom.Probaj sve što ti je dostupno pa sam odluči.

Wink Very Happy
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Čuj ja sam do sada sve radio sa MM-om i nisam imao nikakvih loših iskustava.Što ne znači da je to najbolji izbor.Jedni imaju bolji izbor,drugi su navodno bolji neki postojaniji sa finijim ili grubljim pigmentom.Probaj sve što ti je dostupno pa sam odluči.

Wink Very Happy

Uvijek treba probati novo...nema pljuvanja dok nisam siguran..a onda...ili,ili Rolling Eyes
Koristim i MM i Tamiya i Humbrol i Revell..sada nam treba boja aluminija u svim nijansama a odaziva se na slovo "A.... Wink Very Happy
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Alclad, Alclad...to nam treba Klap klap
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 9:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbocek Napisao/la:
Alclad, Alclad...to nam treba Klap klap

Znao sam,ali još se ništa ne događa... Crying or Very sad Embarassed Rolling Eyes
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 9:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni još ne gori pod petama, ali kad do tog dođe, imat ću ga na bilo koji način Vozac Avionko Zovi Piskaranje Nemam pojma
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 10:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja još nisam u toj fazi.Prvo trebam potrošiti kontejner RLM-a i popratne plastike ,pleha, resina u svim mjerilima pa tek onda ...

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma