Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tommy
| | Član od: 22 Ožu 2007 | | Poruke: 56 | | Mjesto: zg |
|
Upisano: Čet Ožu 22, 2007 12:25 am Naslov poruke: HELP!!!!!!!!!!! |
|
|
| pozdrav svima, nadam se da mi mozete malo pomoci u vezi necega, trazim fotke od cetvrtog broda klase Kirov, Petar Veliki, danima vec prevrcem net uzduz i poprijeko i nigdje ne mogu pronaci dobre fotke, sve su male i cesto zrnate, nis od detalja se ne vidi, trazim nesto recimo bar 1280x1024, a nasao sam ni upola tolike, pa ako neko ima ili zna gdje se nalaze bio bih vrlo zahvalan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 22, 2007 12:30 am Naslov poruke: |
|
|
Iz vedra neba...puce grom....
Kolega...zar ne bi bilo bolje i ljepse se prvo predstaviti u podforumu predvidjenom za to? Napisati koju rijec o sebi..., pa onda tek otvoriti neku temu...ili jos bolje pri otvaranja te teme, "prelistati" malo po forumu...pa vidjeti da nema sta slicno onome sto ti trazis....?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tommy
|
Upisano: Čet Ožu 22, 2007 12:44 am Naslov poruke: slazem se |
|
|
| slazem se i isprika, evo hitam na isti, nisam ni bio skuzio da ga ima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 22, 2007 1:22 am Naslov poruke: |
|
|
Bilo bi dobro kad bi ti saznali i ime...
No dobro. Izvoli, iz moje kolekcije
Ako ti pašu možeš ih dobit u punoj rezoluciji, ali mi onda triba mail. Također ako si zainteresiran mogu ti ponudit nacrte Petra Velikog u 1:200 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 29, 2007 10:53 am Naslov poruke: |
|
|
odlicne slike, ja sam takoder zainteresiran za ovaj brod. naravno i za nacrte  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 29, 2007 3:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mail? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tommy
|
Upisano: Čet Ožu 29, 2007 11:32 pm Naslov poruke: opet dosadan ja:) |
|
|
e jos jedno pitanjce, za one koji prate takve stvari, znate kako se klasa Kirov gradila kroz nekih 25 god, od '77 kad je pocet Kirov pa do Petra Velikog koji je tek nedavno (ako i) zavrsen, bilo je svojedobno puno zavrzlame oko opreme i naoruzanja, zanima me kakva je protupodmornicka komponenta na Petru Velikom, osim helikoptera, sto nosi i kako je razmjesteno, i ako neko slucajno zna samo osnovne karakteristike, sto mogu kad imam fetis na detalje ))) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Ožu 30, 2007 12:07 am Naslov poruke: |
|
|
10 RPK-6 Vodopad/SS-N-16 "Stallion"
RBU-6000 lanser protupodmorničkih raketa
Polinom aktivni sonar (u kućištu u bulbastom pramcu) i Platina tegljeni (pasivni) sonar
Uostalom evo
Nadan se da si potkovan u ćirilici jer mi se ne da prevodit...
Petr Velikiy je odavno dovršen, doduše nakon velikog kašnjenja. U sastav Sjeverne flote je primljen 18. travnja 1998.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tommy
|
Upisano: Pet Ožu 30, 2007 12:05 pm Naslov poruke: thanx |
|
|
| thanx Essex, kao i uvijek |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|