Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

HELP!!!!!!!!!!!

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tommy

Član od: 22 Ožu 2007
Mjesto: zg
PorukaUpisano: Čet Ožu 22, 2007 12:25 am    Naslov poruke: HELP!!!!!!!!!!! Citiraj ovaj komentar

pozdrav svima, nadam se da mi mozete malo pomoci u vezi necega, trazim fotke od cetvrtog broda klase Kirov, Petar Veliki, danima vec prevrcem net uzduz i poprijeko i nigdje ne mogu pronaci dobre fotke, sve su male i cesto zrnate, nis od detalja se ne vidi, trazim nesto recimo bar 1280x1024, a nasao sam ni upola tolike, pa ako neko ima ili zna gdje se nalaze bio bih vrlo zahvalan
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
MS800B
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 22, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iz vedra neba...puce grom....

Kolega...zar ne bi bilo bolje i ljepse se prvo predstaviti u podforumu predvidjenom za to? Napisati koju rijec o sebi..., pa onda tek otvoriti neku temu...ili jos bolje pri otvaranja te teme, "prelistati" malo po forumu...pa vidjeti da nema sta slicno onome sto ti trazis....??
Natrag na vrh
tommy

PorukaUpisano: Čet Ožu 22, 2007 12:44 am    Naslov poruke: slazem se Citiraj ovaj komentar

slazem se i isprika, evo hitam na isti, nisam ni bio skuzio da ga ima
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 22, 2007 1:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bilo bi dobro kad bi ti saznali i ime...
No dobro. Izvoli, iz moje kolekcije

Ako ti pašu možeš ih dobit u punoj rezoluciji, ali mi onda triba mail. Također ako si zainteresiran mogu ti ponudit nacrte Petra Velikog u 1:200
Natrag na vrh
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 29, 2007 10:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlicne slike, ja sam takoder zainteresiran za ovaj brod. naravno i za nacrte Very Happy
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 29, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mail?
Natrag na vrh
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 29, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nada.renko@du.t-com.hr
hvala
Natrag na vrh
tommy

PorukaUpisano: Čet Ožu 29, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: opet dosadan ja:) Citiraj ovaj komentar

e jos jedno pitanjce, za one koji prate takve stvari, znate kako se klasa Kirov gradila kroz nekih 25 god, od '77 kad je pocet Kirov pa do Petra Velikog koji je tek nedavno (ako i) zavrsen, bilo je svojedobno puno zavrzlame oko opreme i naoruzanja, zanima me kakva je protupodmornicka komponenta na Petru Velikom, osim helikoptera, sto nosi i kako je razmjesteno, i ako neko slucajno zna samo osnovne karakteristike, sto mogu kad imam fetis na detalje Smile)))
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Ožu 30, 2007 12:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

10 RPK-6 Vodopad/SS-N-16 "Stallion"
RBU-6000 lanser protupodmorničkih raketa
Polinom aktivni sonar (u kućištu u bulbastom pramcu) i Platina tegljeni (pasivni) sonar

Uostalom evo

Nadan se da si potkovan u ćirilici jer mi se ne da prevodit...
Petr Velikiy je odavno dovršen, doduše nakon velikog kašnjenja. U sastav Sjeverne flote je primljen 18. travnja 1998.

Very Happy
Natrag na vrh
tommy

PorukaUpisano: Pet Ožu 30, 2007 12:05 pm    Naslov poruke: thanx Citiraj ovaj komentar

thanx Essex, kao i uvijek
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma