Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Ožu 20, 2007 4:40 pm Naslov poruke: avion |
|
|
moja greska ispricavam se
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 20, 2007 4:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Dornier Do-17 Hrvatske zrakoplovne legije sa istočnog fronta. Selim ovu odličnu fotku u rubriku povijesti gdje i pripada... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Ožu 20, 2007 7:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Z-2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Ožu 21, 2007 1:07 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Dornier Do-17 Hrvatske zrakoplovne legije sa istočnog fronta. Selim ovu odličnu fotku u rubriku povijesti gdje i pripada... |
još kad bi i prikladniji naziv teme pronašao sad kad je to u ovom podforumu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 21, 2007 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
| To zato kaj ne znamo kaj pisac htio reći postavljajući ovu fotku koju vjerujem svi mi koji se interesiramo za hrv. zrakopl. povijest već odavno imamo na svojem HD... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 21, 2007 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Dornier Do-17 Hrvatske zrakoplovne legije sa istočnog fronta. Selim ovu odličnu fotku u rubriku povijesti gdje i pripada... |
još kad bi i prikladniji naziv teme pronašao sad kad je to u ovom podforumu | Autor posta je stavio fotografiju pod rubriku Što je ovo?, pa se prvo nije vidjela, a zatim je postao novi post sa slikom...Početničke greškice koje ćemo oprostiti Superhiku, koji bi mogao i sam editirati svoj post i promjeniti mu naziv...A ako je Prelude već odavno vidio ovu fotografiju, mnogi zainteresirani za HZL možda nisu, pa je ova fotografija sigurno dobrodošla.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 22, 2007 2:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | hornet Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Dornier Do-17 Hrvatske zrakoplovne legije sa istočnog fronta. Selim ovu odličnu fotku u rubriku povijesti gdje i pripada... |
još kad bi i prikladniji naziv teme pronašao sad kad je to u ovom podforumu | Autor posta je stavio fotografiju pod rubriku Što je ovo?, pa se prvo nije vidjela, a zatim je postao novi post sa slikom...Početničke greškice koje ćemo oprostiti Superhiku, koji bi mogao i sam editirati svoj post i promjeniti mu naziv...A ako je Prelude već odavno vidio ovu fotografiju, mnogi zainteresirani za HZL možda nisu, pa je ova fotografija sigurno dobrodošla.  |
zato kaj ne "guglaju"... već sam se par puta "spotaknuo" na istu misleć da se nudi neka dosad neobjavljena, tak da i nije neki problem naletjet na spomenutu... uz malo entuzijazma.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|