Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Jul 01, 2006 11:07 pm Naslov poruke: punto dvojka |
|
|
trazim plasticnu ili metalnu maketu ili model (bilo sta) od Fiat Punta od '99 do '03 godine u mjerilu 1:24 ili 1:25. to je punto dvojka
evo slike
ako je netko vidio, cuo ili slucajno naiso na bilo sta slicno ovome (moze i cestovni ili rally) molim da mi da link ili bilo kakve informacije gdje se to moze nabavit ili koja firma to proizvodi. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Jul 02, 2006 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala. pregledo sam ali ima samo 1/18 i 1/43. ak ne nadjem nista drugo mislim da cu uzet ovu 18icu _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 27, 2007 2:45 am Naslov poruke: |
|
|
| Imam ti ja Resin/White metal Punto II Rally u 1/24. Kupio sam ga na maketarskom natjecanju u Mađarskoj prije 3-4 godine. Nije loš, ali je koštao 70EUR! Mislim da imam fotke dijelova, a i pogledat ću ti ko ga radi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 29, 2007 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
to low
Posalo sam ti e-mail ali nisam siguran da si ga dobio.
Odluka da sakupljam samo modele u omjeru 1:18 je rezultirala time da su svi drugi modeli (drugi omjeri) ponuđeni za zamjenu .
Ako te interesuje imam Fiat Punto super 1600, 2001 god.,Polistil u omjeru 1:32 . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Sij 29, 2007 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
dobio sam mail al me zanimaju samo u 1/24 i 1/25
hvala _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 03, 2007 2:13 am Naslov poruke: |
|
|
to low
Evo kako sam obečao, pošto sam našao CD sa tim fotkama stavljam ti ih da vidiš kako izgleda taj Punto II Kitcar resin! Pa ako ti se sviđa, ti kreni u potragu... Moj nije za prodaju kad se sjetim kolko me koštao Ali nema veze. Nije mi žao.
I jedna Lada racing rally...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|