Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2005 1:31 am Naslov poruke: Boje za podmornice? |
|
|
Nedavno sam nabavio i uradio nekoliko Dragonovih podmornica u 1/700, one sto dolaze po dve u kutiji sa avionima i helikopterima.
Da li neko moze da mi preporuci neke 'normalne' boje (Humbrol, Model Master) koje ne moraju da se mesaju za sovjetske Delta i Oscar podmornice kao i za britanski Trafalgar?
Date su mi Gunze boje, a njih ne mogu da nabavim
Ako ih je neko pravio, please help  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2005 4:09 pm Naslov poruke: Boje za podmornice |
|
|
Ja ti koristim uglavnom Tamiyine boje naravno mora ih se miješati da dobiješ prave nijanse ali dobro ispadnu pogotovo ako koristiš airbrush i što manju diznu.Naravno finalno probaj još dodati hrđu po njoj da ti izgleda realističnije,to možeš nači u knjigama o modelarstvu kako se to radi,preporučujem ti da eksperimentiraš na jednoj meketi dok ne dobiješ ruku poslije će ti ići sve lakše
Glavan S. _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Stu 14, 2005 1:39 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala puno, imam dosta suvih pastela kao i uljanih boja za efekte. Treba samo da provalim najbolji odnos za tako malu razmeru!
cini mi se da cu ipak morati da mesam boje jer jos nisam nasao nikakve upotrebljive reference na internetu
pozdrav,
s |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|