Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Alaska
| Član od: 08 Svi 2007 | Poruke: 450 | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Svi 24, 2007 8:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Bok Frka, imam nacrt, ali mi je prevelik za sken (sramim se), pa sam ubacio jedan svoj amaterski crtez (dok nadjem verziju koja ide u skener) i par fotki u svoj foto-bucket, pocevsi od ovog URL-a
 _________________ Sve sto plovi moje! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| Član od: 08 Svi 2007 | Poruke: 450 | Mjesto: Njemacka |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 30, 2007 8:35 am Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo. Zna li se kako su bili bojani ti brodovi? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Tomica
| Član od: 16 Sij 2007 | Poruke: 51 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 04, 2007 11:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Da dodam par novih podataka nošoj zanimljivoj raspravi o Josipu Sesseglia. Od trgovca od kog sam prije par godina kupio one fotke za koje se ispostavilo da prikazuju Josipa Sesseglia nedavno sam nabavio i dvije podsjetnice koje pripadaju Josipovom bratu Ljubomiru Sesseglia, jednu na latinici dok je bio konjički potporučnik, drugu na čirilici kad je postao konjički poručnik. Zanimljivo je napomenuti kako se njihovo prezime ne izgovara kao Šešelja ili Šešelj već Seseglia ili Seselja - kako je uočljivo iz čirilićne inačice njihova prezimena.
Trgovac mi je ispričao da su fotografije pripadale "konjičkom kapetanu prve klase Ljubomiru Sesseglia iz Daruvara". Nema više fotografija uniformiranih osoba iz ovog lota ali kaže da ima još možda koju civilnu fotku iz tog lota. Pitao sam i da li je u tom lotu bilo fotki sa zrakoplovima ali mi je odgovorio da takvih nije bilo.
Tomica
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|