Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mornarički izviđač
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1918. do 1941.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Čet Svi 24, 2007 8:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bok Frka, imam nacrt, ali mi je prevelik za sken (sramim se), pa sam ubacio jedan svoj amaterski crtez (dok nadjem verziju koja ide u skener) i par fotki u svoj foto-bucket, pocevsi od ovog URL-a

Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Uto Svi 29, 2007 5:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da se slike gledaju, ali jos nema komentara. Zato evo jos dvije, koje su iz nepoznatih razloga zavrsile u drugom albumu:
http://good-times.webshots.com/photo/2885423280053762277RPFjPz?vhost=good-times
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2007 8:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljivo. Zna li se kako su bili bojani ti brodovi?

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomica

Član od: 16 Sij 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 04, 2007 11:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da dodam par novih podataka nošoj zanimljivoj raspravi o Josipu Sesseglia. Od trgovca od kog sam prije par godina kupio one fotke za koje se ispostavilo da prikazuju Josipa Sesseglia nedavno sam nabavio i dvije podsjetnice koje pripadaju Josipovom bratu Ljubomiru Sesseglia, jednu na latinici dok je bio konjički potporučnik, drugu na čirilici kad je postao konjički poručnik. Zanimljivo je napomenuti kako se njihovo prezime ne izgovara kao Šešelja ili Šešelj već Seseglia ili Seselja - kako je uočljivo iz čirilićne inačice njihova prezimena.
Trgovac mi je ispričao da su fotografije pripadale "konjičkom kapetanu prve klase Ljubomiru Sesseglia iz Daruvara". Nema više fotografija uniformiranih osoba iz ovog lota ali kaže da ima još možda koju civilnu fotku iz tog lota. Pitao sam i da li je u tom lotu bilo fotki sa zrakoplovima ali mi je odgovorio da takvih nije bilo.
Tomica
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1918. do 1941. Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma