Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 29, 2006 3:28 pm Naslov poruke: Imal li tko fotke Vojske federacije BiH? |
|
|
Dakle kao što u naslovu piše imali tko kakve fotke ,naime naišao sam na podatak da je vojska federacije (ex. Armija BIH i HVO)u sklopu vojne pomoći nakon Daytona dobila uz tenkove M-60A3 i AMX-30 i AML-90 lovce tenkova i još podosta maketarski zanimljive opreme pa ako ko ima kakve fotke bilo prašinara ,bilo tenkova ,oklopnjaka ,helikoptera ili čega drugoga neka mene i sve zainteresirane "prosvjetli"
Ja sam jućer cijelu većer kopao po netu ,i nisam niš iskopao ,imamo li opće kolega na forumu iz BiH?
BDW nisam siguran dali sam stavio topic na pravo mijesto pa neka ,ako treba moderatori to isprave. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 01, 2006 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja se nadam da sam preselio temu na adekvatno mjesto, obzirom da je tvoje pitanje vezano i uz HVO, a time i uz našu noviju vojnu povijest. Koliko znam ima nekoliko članova iz BiH, pa bi oni mogli imati tražene podatke. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Pro 02, 2006 2:36 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala Mario no tu stranicu sam odavno proućio. Za helikoptere se još i da naći koja fotka na netu ,ali za kopnenu vojsku ništa. Mene zanimaju bap ti tenkovi (M-60,AMX30 i AML90) kako su obojeni imaju li kakve oznake ,oprema pješaka... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Beagle
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 170 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 26, 2007 4:42 am Naslov poruke: Re: Imal li tko fotke Vojske federacije BiH? |
|
|
| Poky Napisao/la: | Dakle kao što u naslovu piše imali tko kakve fotke ,naime naišao sam na podatak da je vojska federacije (ex. Armija BIH i HVO)u sklopu vojne pomoći nakon Daytona dobila uz tenkove M-60A3 i AMX-30 i AML-90 lovce tenkova i još podosta maketarski zanimljive opreme pa ako ko ima kakve fotke bilo prašinara ,bilo tenkova ,oklopnjaka ,helikoptera ili čega drugoga neka mene i sve zainteresirane "prosvjetli"
Ja sam jućer cijelu većer kopao po netu ,i nisam niš iskopao ,imamo li opće kolega na forumu iz BiH?
BDW nisam siguran dali sam stavio topic na pravo mijesto pa neka ,ako treba moderatori to isprave. |
...Znam da je ovaj topic malo stariji...ali evo par fotki koje ja imam...ako ti trebaju u vecoj rez., javni pa ti saljem na e-mail
Ima jos dosta fotki, ali me malo mrzi sad to sve smanjivati, pa uploadovati...
Ako te nesto posebno interesuje, javi pa ti saljem ako imam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pon Ožu 26, 2007 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala na fotkama drago mi je da se netko sjetio. Osobno me zanima ak imaš kaj od tenkova M-60/AMX i eventualno borbena oprema vojnika isl. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Ned Pro 02, 2007 3:49 am Naslov poruke: |
|
|
Evo da sam sebi odgovorim slučajno naišo na nju (tražio nešto za t-72)
http://www3.webng.com/security3/osbih8.html
Pogledajte našlo se dobrih fotki. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 02, 2007 12:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zašto BIH dobiva toliko toga od SAD a mi ništa????? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Pro 02, 2007 6:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobivali su i Madjari od Njemaca a dobivaju i drugi, nudilo se i nama ali mi smo ti pre fini za tako sta. Kad ti tako netko nesto nudi tu nema nist ispod stola pa onda to nije zanimljivo, za vrijeme rata je svasta moglo proci kao skupo a ustvari se dobijalo a ta vremena su prosla... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 02, 2007 11:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| CROtale Napisao/la: | | Dobivali su i Madjari od Njemaca a dobivaju i drugi, nudilo se i nama ali mi smo ti pre fini za tako sta. Kad ti tako netko nesto nudi tu nema nist ispod stola pa onda to nije zanimljivo, za vrijeme rata je svasta moglo proci kao skupo a ustvari se dobijalo a ta vremena su prosla... |
Zahvaljujem na pojašnjenju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 12:21 am Naslov poruke: |
|
|
 _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2007 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Zašto BIH dobiva toliko toga od SAD a mi ništa????? |
Zato što ništa na kraju nije besplatno. Uostalom opremu koju su oni dobili je stara zapadna oprema koja zahtjeva puno održavanja. M-84 tenkovi su noviji i bolji od AMX-30 i M-60. Po novim ustrojima NATO-a Hrvatskoj će biti dosta 30-40 tenkova, ostalo lakše oklopljena vozila (glupost ako mene pitaš, ko da se nismo naučili u ratu da je tenk car).
Kombinacja ruskih, američkih i francuskiih tenkova u jednoj vojsci je nočna mora za logistiku. Treba se opredjelit ili jedno ili drugo. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|