Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gogo
 | | Član od: 31 Jul 2006 | | Poruke: 89 | | Mjesto: Virovitica |
|
Upisano: Sri Sij 10, 2007 11:07 pm Naslov poruke: Aztek airbrush |
|
|
Jel itko koristio ili koristi Aztek airbrush,kakvi su po kvaliteti i tako to....
Ako netko zna nešto o njima neka slobodno napiše.
Unaprijed zahvaljujem  _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sri Sij 10, 2007 11:11 pm Naslov poruke: |
|
|
koji aztek....? ima ih puno, variraju od spray-gunova do stvarno odlicnih airbrusheva.....
Ljudi im uglavnom zamjeraju plasticne dizne i tijelo, no to ne mora nuzno biti lose.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Sij 10, 2007 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Imao sam sve modele i po meni je kvaliteta loša .
Jeftiniji modeli jako brzo počnu vračati boju unazad tako da je ruka obično u boji kojom farbaš .
Nakon nekog vremena počnu propuštati zrak gdje to i nije poželjno , neki prije neki kasnije .
Jednostavno nema pravila , kako naletiš .
Ja sam recimo tri puta svoga reklamirao (u Mahu) i nakon sva tri komada je greška bila identična .
Prešao sam na najbolji model i meni je radio neko vrijeme i onda je počelo .....
Još ga imam doma kao uspomenu .
Svi su plastični i ima dijelova od gume .
Tako da čišćenje sa nitrom baš nije najsretnije riješenje .
Dizne su isto od plastike jedino neke imaju metalnu a neke plastičnu iglicu .
Za kraj ja osobno se više ne bi upuštao u taj posao pogotovo što danas ima za pristojnu cijenu velik broj mnogo boljih braševa .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:27 am Naslov poruke: |
|
|
Moj je frend imao jedan... nitro pojeo plastične dijelove nakon par korištenja...
sa druge strane ja sam svoj metalni badger 200 koristio 10 godina i kada sam ga prodao bio je kao nov...
Uzeti radije neki revell u chipoteci ili badger u alphi... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:29 am Naslov poruke: |
|
|
Uffff....
Moram priznati da mi je lakše .
Več sam pomislio da sam ja jedini sa istim problemom .
A savijet stoji !!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 1:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja direktno sa testorsom izreklamiro bar 6-7 brusheva (nakon što se nenad iz macha pokazao ko lažac), svaki mi procurio, design flaw... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 11:59 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savijetima.
Recite kakvi su Revell-ovi po kvaliteti i jesu li dobri za početnike? _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko je meni poznato, Badger radi za Revell airbrusheve, tako da po pitanju kvalitete ne bi smjelo biti problema. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:48 pm Naslov poruke: |
|
|
starter zaboravi, standard ako si pocetnik. master class (profi i vario) su najbolji izbor ako uzimas revella. imas i student class (vega 600) ali ga nisam vidio kod nas.....
kvaliteta - nema zamjerki, moj starter radi vise od 10 godina, mastera imam par mjeseci. Rezervnih dijelova ima, a pasu i od vege 1000 ukoliko uzmes master profi.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja imam revell Vegu 1000 i prezadovoljan sam... U chipoteci me koštala oko 670kn
Opet kažem, Vega 1000 ili 2000 - najviše se isplati po uloženo/dobiveno... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 12:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | Opet kažem, Vega 1000 ili 2000 - najviše se isplati po uloženo/dobiveno... |
Potpisujem...imam Vegu 2000, meni savršena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bvuk
 | | Član od: 09 Sij 2007 | | Poruke: 78 | |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam revell master class proffessional (vega 1000)...radi ok...
Ako kupiš u čipoteci na vegi 1000 uštediš 70 kn a na vegi 2000 (set) 100kn u odnosu na hanich. Jedino što na airbrushu piše revell umjesto badger...ako ti je to važno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima.
Naravno imam još pitanja: što se sve dobije u setu Master Class, vidim da set košta 900,00kn a samo airbrush ''Vario'' košta 650,00kn to su ustvari dva ista airbrusha? _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
naravno da nisu.... set ti oznacava da uz sami airbrush dobijes crijevo za zrak, neke bocice boje, uglavnom, osim crijeva i eventualno adaptera za bocu nista korisno....
Master class postoji u varijanti vario i profesionall. Igla/dizna im je ista, karakteristike iste, razlika je sto profi (vega 1000) ima fiksiranu posudicu za boju i to gore (gravity feed), dok vario ima okretnu "glavu" pa posudica moze biti gore (gravity) ili dolje (bottom feed)..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zec 1
 | | Član od: 02 Stu 2006 | | Poruke: 414 | | Mjesto: ivanic grad |
|
Upisano: Čet Sij 11, 2007 6:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo dobiš za 900 kn(3 dize) -spojne cijevi nema (40 kn u chipoteci) ako te nekaj zanima piši još.
zec 1: poruka promijenjena dana: Čet Sij 11, 2007 11:17 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|