Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Supercuber
 | | Član od: 20 Ožu 2006 | | Poruke: 264 | |
|
Upisano: Uto Ruj 26, 2006 8:08 pm Naslov poruke: NKR Models, 1/32, Resin-Vacform Piper J3 Cub. |
|
|
Nekim cudom, uspeo sam da nabavim veoma retku i staru maketu, NKR Models, 1/32, Resin-Vacform Piper J3 Cub.
Vakumski trup od providne plastike, resinsko krilo i sitni delovi i vakumski plovci .
Smola od koje je sve uradjeno je krta, epoksidna, teska za graviranje i sva nekako sapunjavo lepljiva.
Sve delove sam morao da operem nitro razredjivacem i ispoliram finim vodobrusnim papirom, da bih dobio kakvu takvu povrsinu za dalji rad.
Uputstvo je veoma sturo, kratak opis istorije i teh. podataka aviona, i opis bojenja u pet redova, na jednom A4 listu.
Na A3 listu je plan u razmeri istog aviona.
To je sve, nema dekala, nema seme bojenja, nema uputstva za rad sa resin i vacum delovima.
Box Art
Resinski delovi-Krila,rep i sitni delovi
Vacuform(providni) trup, kapotaz motora i vetrobran,
]
Plovci( ovo je Float verzija, bez tockova)
Bogato ilustrovana sastavnica
Cena, prava sitnica a model se ne proizvodi vec desetak godina, iz Ceske je kuhinje a radjen za australijski NKR models.
Nadam se da cu uspeti da ga sastavim i kompletiram kako i dolikuje. _________________ https://aeropoxy.wordpress.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Ruj 26, 2006 8:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Mr. No.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Ruj 26, 2006 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Ruj 26, 2006 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Simpatičan mališan!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Pro 25, 2006 12:32 am Naslov poruke: |
|
|
Supercuber, prebacija sam ti ovaj post u "Projekti u radu", prikladnije je da tamo bude, ovdje su samo inbox recenzije. Također zamolija bi te da sve daljnje slike tamo postaš.
Nadam se da je to OK
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Supercuber
 | | Član od: 20 Ožu 2006 | | Poruke: 264 | |
|
Upisano: Pon Pro 25, 2006 10:37 am Naslov poruke: |
|
|
Svakako, moja greska, mislio sam da nastavim thread na tu temu, ovde ili tamo, nije vazno... _________________ https://aeropoxy.wordpress.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|