Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/144 TRUMPETER Rafale B HRZ (25.04.2024. - prvo slijetanje)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
grgast

Član od: 14 Tra 2017
PorukaUpisano: Sri Jul 24, 2024 11:15 pm    Naslov poruke: 1/144 TRUMPETER Rafale B HRZ (25.04.2024. - prvo slijetanje) Citiraj ovaj komentar

Mala uspomena na prvo slijetanje naših Rafala na Pleso. Za aparat bez naoružanja odabrao sam dvosjed 170.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Čet Jul 25, 2024 10:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izvrsno 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Jul 25, 2024 11:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lipo i dobra ideja. Palac gore Palac gore
Ako ćemo cjepidlačiti, obzirom da si htio ovjekovječiti prvo slijetanje, dvosjedi su sletjeli s po 3 manja podtrupna rezervoara, a jednosjedi s po 2 veća.
grgast

Član od: 14 Tra 2017
PorukaUpisano: Čet Jul 25, 2024 12:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
Lipo i dobra ideja. Palac gore Palac gore
Ako ćemo cjepidlačiti, obzirom da si htio ovjekovječiti prvo slijetanje, dvosjedi su sletjeli s po 3 manja podtrupna rezervoara, a jednosjedi s po 2 veća.

Znam ali neću cjepidlačiti. Centralni tank mi nije bio opcija jer sam na mjesto centralnog tanka morao utkanuti akrilni štapić da drži maketu pod kutem, a kad sam već morao odstupiti od referentne slike izabrao sam po meni ljepše tankove koji su više manje standard. Uglavnom, manji tankovi su i dalje u "stashu" pa ih lako zamijenim ako me optuže za krivotovrenje povijesti.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma