Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Bruce
 | Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1637 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 29, 2023 2:49 pm Naslov poruke: Jaguar E-Type - Revell |
|
|
Evo i Jag je gotov i napokon poslikan.
Kao što se vidi hauba ima tendenciju da se malo podigne sama od sebe, neznam koliko ima smisla da ju baš zalijepim na mjesto jer onda nema otvaranja haube, što je šteta jer je Revell odlično zamislio i odradio motor.
Dodatno body je full crvene boje, mada na nekim slikama radi osvijetljenja malo vuče na narančasto.
Krenimo...
|
 |
| Bastardo
 | Član od: 18 Lis 2005 | Poruke: 1386 | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Ruj 29, 2023 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro si ovo uradio Što se haube tiče, čitao sam da ih neki pre farbanja ugiju vrućom vodom i pokušaju ispraviti, ali ja bih to uradio tako da bih ga u vitrinu postavio sa otvorenom haubom da se vidi motor
Da li je istina da je vetrobran prenizak i da ima "lufta" izmedju stakla i okvira? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 5742 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 3139 | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Ruj 30, 2023 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam dugo nekog komentirao,pa evo komentar da ipak pratim forum a neda mi se ulogirati .Dobar rad na Jaguaru .Ja bi ga obojo u "British green racing "boju  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1637 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 30, 2023 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Bastardo Napisao/la: |
Da li je istina da je vetrobran prenizak i da ima "lufta" izmedju stakla i okvira? |
Nisam imao nikakvih problema na tom dijelu. Tvrde da je sama kosina stakla kriva i da je ona od kabrioleta, no samo postavljanje nije problematično i nisam primjetio nikakav veći razmak. _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5141 | |
|
Upisano: Ned Lis 01, 2023 6:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Ljepi je, nema šta _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | Član od: 18 Lis 2005 | Poruke: 1386 | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Lis 02, 2023 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Bruce Napisao/la: | Bastardo Napisao/la: |
Nisam imao nikakvih problema na tom dijelu. Tvrde da je sama kosina stakla kriva i da je ona od kabrioleta, no samo postavljanje nije problematično i nisam primjetio nikakav veći razmak. |
Hvala za odgovor. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|