Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Jul 05, 2023 12:31 pm Naslov poruke: F-16C Kinetic 1/48 |
|
|
Ovo je novo izdanje Kineticovog Vipera.
Ako poredimo sa starom verzijom f-16, ovdje je bolje i lakše uklapanje, decali su odlični, Cartograf.
Kućište točkova je prilično detaljno i dobro izgleda, puno bolje od tamiynog.
Linije panela su na gornjem dijelu dobre i oštre ,ali nepreporučujem da se nanosi puno slojeva boje jer su nešto pliće u odnosu na tamiyne.
Poklopac cockpita dolazi samo u providnoj verziji i mora se prefarbati da se dobije taman poklopac. To nažalost nisam uradio.
Naoružanje je kombinacija Tamiya i Kinetic. GBU-12 i GBU-31 je od tamiynog F-14. a rakete su Kinetic.
U kutiji se nalazi dosta naoružanja i besptrebno su ga iskomplikovali i većina je neupotrebljiva.
Ova moja verzija blok 25 nisam siguran da li su mogli koristiti GBU-31 i GBU-12.
Ojačanja na trupu i krilima nedolaze u kutiji i za ove verzije i ovaj period korištenja je potrebno da se stave.
Ako želite raditi samo verziju C onda po meni je puno bolji izbor Tamiya,
Jedina prednost Kinetica su odlični decali i detaljniji prostor kućišta točkova.
Moja kolekcija
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Jul 05, 2023 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odličan posao! Bravo! Slažem se u svemu! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hrvoje
 | | Član od: 16 Sij 2015 | | Poruke: 568 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 05, 2023 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
E to sam htio konačno pročitati, jednu kratku recenziju koja odmah ide u glavu Odlično, posebno zadnja fotka! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5775 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|