Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bojanko
 | | Član od: 09 Ruj 2006 | | Poruke: 188 | | Mjesto: karlovac |
|
Upisano: Pon Velj 13, 2023 11:43 am Naslov poruke: drvena podloga za modele |
|
|
Pozdrav svima!
sigurno ima već tema ali nisam ju našao... uglavnom- vidio sam na izložbama da puno maketa ima lijepu drvenu podlogu/stalak, onako- sa "masivnim" drvenim kvadrom, pa bi htio znati gdje bih mogao takav nabaviti/naručiti jer sa drvom ne znam nit imam alata
hvala vam! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1297 | |
|
Upisano: Pon Velj 13, 2023 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam sebi za te svrhe kupio par drvenih okruglih podloga za rezanje, i pobajcao ih u neku finu boju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
Upisano: Pon Velj 13, 2023 1:40 pm Naslov poruke: |
|
|
E to znam ali ciljam baš na one “kockaste”, znas: pravokutna podloga sa obrađenim/ukrasnim stranicama, na njoj onda debeli kvadar i gore na to model i pločica na kvadru mislim, mogu mozda skočit do drvone ali nekako mislim da bi me gledali ko teškog čudaka  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1297 | |
|
Upisano: Pon Velj 13, 2023 2:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| bojanko Napisao/la: | E to znam ali ciljam baš na one “kockaste”, znas: pravokutna podloga sa obrađenim/ukrasnim stranicama, na njoj onda debeli kvadar i gore na to model i pločica na kvadru mislim, mogu mozda skočit do drvone ali nekako mislim da bi me gledali ko teškog čudaka  |
E, to nisam vidio nigdje, to samo kod stolara... ak nađeš jednog kom se da s tim zezat, javi, treba i meni 😀 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Anki2
| | Član od: 01 Stu 2020 | | Poruke: 13 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Uto Velj 14, 2023 2:17 am Naslov poruke: |
|
|
Ovi imaju takva postolja plus postolja u obliku onih metalnih montaznih stajanki, paluba nosaca, raznih elemenata za diorame…….
https://www.facebook.com/drvenarija2017?mibextid=LQQJ4d
A cene krajnje povoljne. Ni za donosemje nije problem jer stalno neko putuje na relaciji Bg-Zg-Lj a mozda i salju postom. Proveri. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
Upisano: Pet Velj 17, 2023 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala vam puno momci!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|