Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Sij 13, 2023 4:50 pm Naslov poruke: Revell_Tornado GR.1 |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Sij 13, 2023 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Uf, jako je lijep!
Jel OOB? Si imao kakve probleme pri slaganju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Sij 13, 2023 11:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Tnx Killa 😀 ma, ovo ti je jedan od onih "shelf of doom" modela... započet je prije nekih cca 20god... onda negdje kad je taj tornado prvi put izasao... tad negdje sam ga napravio do faze da ga je trebalo posmirglat i pripremit za farbanje... i od onda je cekao u kutiji, nije mi se nikak dalo krenut maskirat stakla 😀😀
Mislim da nije bilo nikakvih problema, maketa je lijepa za slagat. To je bilo neko najbolje revellovi razdoblje, kalupe im je radila neka korejska firma i svi su bili vrhunski, za razliku od šrota kojeg revell danas izbacuje... jedinu stvar koju bi trebalo popravit mi je frend reko kad je vidio ovog, kaze treba skratit malo nosnu nogu. I fakat, kad bolje pogledaš, vidiš da je nosna noga odlivena kao da jeneopterećena... to ću na slijedećem promijenit. Maketa je za svaku preporuku, ja cu ih sigurno napravit bar nekoliko. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Buccaneer
 | | Član od: 11 Svi 2016 | | Poruke: 51 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2023 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Divotica! Ovaj i mene čeka na doomed polici.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2023 11:58 am Naslov poruke: |
|
|
| Odlično!!! Bravo!! Po meni jedna od najboljih maketa jet aviona, uz Tamiya F-16 i Eduard MiG-21!!! Bravo!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 29, 2023 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo....ja sad isto radim samo IDS a pa me zanima kak si prošao sa gornjim dijelom trupa i usisa....meni baš to i ne štima. _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U...
Davor: poruka promijenjena dana: Pon Sij 30, 2023 9:25 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1665 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Sij 30, 2023 8:23 am Naslov poruke: |
|
|
| Odličan Tornado |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cicarista
| | Član od: 19 Ruj 2016 | | Poruke: 245 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 30, 2023 10:28 am Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | | Lijepo....ja sad isto radim samo IDS a pa me zanima kak si prošao sa gornjim dijelom trupa i usisa....meni baš to i ne štima. |
Ja sam imao problema na spoju prednjeg i srednjeg dijela trupa... Kao da je srednji dio bio jednostavno predebeo... U svakom slučaju sam se namučio sa time. Ostalo je odlično! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|