Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| MAK2020
 | Član od: 25 Velj 2020 | Poruke: 721 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 02, 2020 2:45 pm Naslov poruke: Jerry cans - TAMIYA 1/35 |
|
|
Razlike u dimenzijama kanistera. Radi se o njemačkom kanisteru od 20 litara. Isti proizvođač (Tamiya), isto mjerilo, različiti setovi, bitno različite dimenzije.
U setu ''German fuel drum set'' kanisteri imaju gabaritne dimenzije unutar nekoliko stotinki milimetra točnosti. Dobije se troručka, te fino detaljiziran čep. Uz to fino su detaljizirana slova i amblemi kanistera za vodu i kanistera za gorivo (koje sam ja ovdje doduše pokitao).
U setu ''Jerry cans set'' kanister je širi za 0.7 mm (24.5mm), viši za 0.6 mm i jednako debeo. Uz to nema tri ručke već dvije (ovdje sam pokušao ubaciti treću), iako na slici ima i srednju ručku. Čep nije detaljiziran već se radi o običnom polucilindru, koji kad se polovice spoje bude presječen diobenom plohom.
Za sada nemam spoznaju da postoji takav kanister, posebice ne za taj period i to što bi isti trebao biti, pa toplo preporučam varijantu iz onog prvoopisanog seta, ako se već bira između istih.
 _________________ ''Any machine tool is good as is good his machinist.'' And good machinist know when not to use bad machine. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|