Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ULTRA-MATT LUCKY VARNISH AMMO MIG

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
SturmmannDado

Član od: 12 Svi 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Jul 06, 2022 9:27 am    Naslov poruke: ULTRA-MATT LUCKY VARNISH AMMO MIG Citiraj ovaj komentar

Jel tko probao ovaj proizvod jel dobar ili loš i kako se ponaša s kistom?

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Sri Jul 06, 2022 11:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kupio, probao kroz AB, bacio...

Nije se razlio po površini, nije pomoglo ni mućkanje ni razredjivanje (akril razredjivać, voda ...), ni tanki slojevi, ni različiti pritisci zraka ... Naprave se kapi i kada se osuši ostane beo rub oko svake od tih kapi.

Ako gledaš videe na YT na temu tog laka, obično je izgovor da "radi, ali moraš naneti više taaaaankih slojeva". Super, nanosite vi 666 slojeva, a ja ću Tamiyu pljesnuti u jednom sloju i dobiti odličan rezultat.

Ako neko zna za dobar recept kako koristiti ovaj lak, slušam. Ne mislim ga koristiti, samo me zanima Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
PorukaUpisano: Sri Jul 06, 2022 4:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ja imam skroz pozitivno iskustvo. Drito iz bočice, bez razrjeđivanja, tlak negdje oko 1,8 bara. Jedan tanki sloj i fakat je ultra mat, čak toliko ultra da mi se ne sviđa Very Happy
Natrag na vrh
SturmmannDado

Član od: 12 Svi 2012
PorukaUpisano: Čet Jul 07, 2022 5:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A ok ajde, oko 40 kuna nije puno, kupit ću probat ću sa kistom i vidjeti rezultat, s kistom, airbrush ne koristim.

Pa napišem iskustvo. S kistom. Very Happy

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Čet Jul 07, 2022 9:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Doodeck Napisao/la:
Evo ja imam skroz pozitivno iskustvo. Drito iz bočice, bez razrjeđivanja, tlak negdje oko 1,8 bara. Jedan tanki sloj i fakat je ultra mat, čak toliko ultra da mi se ne sviđa Very Happy

Interesantno. Kod mene je ta kombinacija dala nikakav rezultat... Možda mu dam još jednu priliku Very Happy
Natrag na vrh
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
PorukaUpisano: Čet Jul 07, 2022 9:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stekao sam dojam da je Ammo nekonzistentan u kvaliteti proizvoda. Neki put su im proizvodi (boje, washevi itd.) super, par mjeseci kasnije kupim istu stvar i potpuno drugačije ponašanje...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma