Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 06, 2022 9:27 am Naslov poruke: ULTRA-MATT LUCKY VARNISH AMMO MIG |
|
|
Jel tko probao ovaj proizvod jel dobar ili loš i kako se ponaša s kistom? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Sri Jul 06, 2022 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
Kupio, probao kroz AB, bacio...
Nije se razlio po površini, nije pomoglo ni mućkanje ni razredjivanje (akril razredjivać, voda ...), ni tanki slojevi, ni različiti pritisci zraka ... Naprave se kapi i kada se osuši ostane beo rub oko svake od tih kapi.
Ako gledaš videe na YT na temu tog laka, obično je izgovor da "radi, ali moraš naneti više taaaaankih slojeva". Super, nanosite vi 666 slojeva, a ja ću Tamiyu pljesnuti u jednom sloju i dobiti odličan rezultat.
Ako neko zna za dobar recept kako koristiti ovaj lak, slušam. Ne mislim ga koristiti, samo me zanima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 06, 2022 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja imam skroz pozitivno iskustvo. Drito iz bočice, bez razrjeđivanja, tlak negdje oko 1,8 bara. Jedan tanki sloj i fakat je ultra mat, čak toliko ultra da mi se ne sviđa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 07, 2022 5:21 am Naslov poruke: |
|
|
A ok ajde, oko 40 kuna nije puno, kupit ću probat ću sa kistom i vidjeti rezultat, s kistom, airbrush ne koristim.
Pa napišem iskustvo. S kistom.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Jul 07, 2022 9:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Doodeck Napisao/la: | Evo ja imam skroz pozitivno iskustvo. Drito iz bočice, bez razrjeđivanja, tlak negdje oko 1,8 bara. Jedan tanki sloj i fakat je ultra mat, čak toliko ultra da mi se ne sviđa  |
Interesantno. Kod mene je ta kombinacija dala nikakav rezultat... Možda mu dam još jednu priliku  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 07, 2022 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
| Stekao sam dojam da je Ammo nekonzistentan u kvaliteti proizvoda. Neki put su im proizvodi (boje, washevi itd.) super, par mjeseci kasnije kupim istu stvar i potpuno drugačije ponašanje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|