Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Stari kafic u izradi

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
BruskeBj
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 04, 2022 3:02 am    Naslov poruke: Stari kafic u izradi Citiraj ovaj komentar

Zdravo ljudovi

Evo da postavim trenutni projekt.
Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT.
Trenutno sam postavio samo detalje na prednju stranu i ima jos jako puno posla da to izgleda dobro, ali evo da stavim ovdje pa mozda dobijem koju konstruktivnu kritiku, poneku ideju ili neki trik posto mi je ovo tek drugi projekt i totalno sam nov u ovome.

Hvala na vremenu sve kritike su vise nego dobrodosle Very Happy

Natrag na vrh
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pet Velj 04, 2022 9:57 am    Naslov poruke: Re: Stari kafic u izradi Citiraj ovaj komentar

BruskeBj Napisao/la:
...Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT...

Uncle Nightshift? Mr. Green

Super to izgleda.

Imam i sam sličnu ideju, ali malo cvikam od korištenja "šperploča", jer vidim po svom improviziranom spray-booth, šta im radi vlaga kroz godine...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
MAK2020

Član od: 25 Velj 2020
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 04, 2022 10:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super! Eh da .... već sam se plakao na ovom forumu da u široku luku izbjegavam prirodne materijale.

Ovo super izgleda. Možda malo kutomjeta negdje ; Samo naprijed.
Koje mjerilo?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
BruskeBj
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 04, 2022 1:51 pm    Naslov poruke: Re: Stari kafic u izradi Citiraj ovaj komentar

Bastardo Napisao/la:
BruskeBj Napisao/la:
...Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT...

Uncle Nightshift? Mr. Green

Super to izgleda.

Imam i sam sličnu ideju, ali malo cvikam od korištenja "šperploča", jer vidim po svom improviziranom spray-booth, šta im radi vlaga kroz godine...

Samy-modellbau makar nisam vise siguran jer ih pogledam oko 10 na dan

Hvala hvala

ovo je zapravo tvrdi karton 4mm,trenutno nisam zabrinut sa nekom cvrstocom materijala posto tek pocinjem sa tim stvarima bitno mi je samo da mogu lako raditi sa njima
Natrag na vrh
BruskeBj
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 04, 2022 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

MAK2020 Napisao/la:
Super! Eh da .... već sam se plakao na ovom forumu da u široku luku izbjegavam prirodne materijale.

Ovo super izgleda. Možda malo kutomjeta negdje ; Samo naprijed.
Koje mjerilo?

Mene cak privlaci rad sa balza drvetom ali ne gledam previse na materijale i njohovu dugotrajnost vec da mi je sto lakse raditi sa njima.

Sto se kutomjera tice u potpunosti se slazem haha,narucena je podloga za rezanje sa mrezom i set metalnih ravnala i trokuta pa ce to biti druga prica,trenutno radim sa jednim trokutom koji sam naso negdje u ormaru jos iz osnovne skole haha
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma