Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Velj 04, 2022 3:02 am Naslov poruke: Stari kafic u izradi |
|
|
Zdravo ljudovi
Evo da postavim trenutni projekt.
Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT.
Trenutno sam postavio samo detalje na prednju stranu i ima jos jako puno posla da to izgleda dobro, ali evo da stavim ovdje pa mozda dobijem koju konstruktivnu kritiku, poneku ideju ili neki trik posto mi je ovo tek drugi projekt i totalno sam nov u ovome.
Hvala na vremenu sve kritike su vise nego dobrodosle
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Velj 04, 2022 9:57 am Naslov poruke: Re: Stari kafic u izradi |
|
|
| BruskeBj Napisao/la: | | ...Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT... |
Uncle Nightshift?
Super to izgleda.
Imam i sam sličnu ideju, ali malo cvikam od korištenja "šperploča", jer vidim po svom improviziranom spray-booth, šta im radi vlaga kroz godine... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | | Član od: 25 Velj 2020 | | Poruke: 735 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 04, 2022 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
Super! Eh da .... već sam se plakao na ovom forumu da u široku luku izbjegavam prirodne materijale.
Ovo super izgleda. Možda malo kutomjeta negdje ; Samo naprijed.
Koje mjerilo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 04, 2022 1:51 pm Naslov poruke: Re: Stari kafic u izradi |
|
|
| Bastardo Napisao/la: | | BruskeBj Napisao/la: | | ...Radim na starom kaficu za kojeg sam dobio inspiraciju na nekom videu na YT... |
Uncle Nightshift?
Super to izgleda.
Imam i sam sličnu ideju, ali malo cvikam od korištenja "šperploča", jer vidim po svom improviziranom spray-booth, šta im radi vlaga kroz godine... |
Samy-modellbau makar nisam vise siguran jer ih pogledam oko 10 na dan
Hvala hvala
ovo je zapravo tvrdi karton 4mm,trenutno nisam zabrinut sa nekom cvrstocom materijala posto tek pocinjem sa tim stvarima bitno mi je samo da mogu lako raditi sa njima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 04, 2022 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| MAK2020 Napisao/la: | Super! Eh da .... već sam se plakao na ovom forumu da u široku luku izbjegavam prirodne materijale.
Ovo super izgleda. Možda malo kutomjeta negdje ; Samo naprijed.
Koje mjerilo? |
Mene cak privlaci rad sa balza drvetom ali ne gledam previse na materijale i njohovu dugotrajnost vec da mi je sto lakse raditi sa njima.
Sto se kutomjera tice u potpunosti se slazem haha,narucena je podloga za rezanje sa mrezom i set metalnih ravnala i trokuta pa ce to biti druga prica,trenutno radim sa jednim trokutom koji sam naso negdje u ormaru jos iz osnovne skole haha |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|