Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 10, 2023 4:43 pm Naslov poruke: Meng Sherman M4A3 (76) W Thunderbolt VI |
|
|
Jedan onak iz fore.
Od dodataka Friulke, prtljaga otraga ručni rad, lanci i bodljikava žica nisu ručni rad.
Završni mat lak radio probleme (zaebava me airbrush), ima mucica od njega, probat ću ih anulirat nitrom i pigmentima.
Fotke loše, nemogu nać softboxove za fleševe, a lijen sam se potrudit.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 638 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 10, 2023 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Neloše ti je to. Jako dramatičan weathering, bude kakva baza?
Nisam impresioniran bodljikavom žicom uopće. Čije je to? BTW, ovo odozada bi sve popadalo s njega vrlo brzo. Možda nekako osigurati taj stowage, povezati nečim?
M _________________ MK Grunf Zagreb - ajatolah rokenrolah
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
|
Upisano: Uto Lis 10, 2023 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lanac i bodljikava su od neke firme Gale Force, kupljeno u Carta Magici prije ohoho godina. Je, bodljikava je malo šljukasta kad se zabuljiš u nju. I da, namjeravam sve to nekak kao osigurat nekom špagom. Trenutno mi se neda, moram pauzu napravit, zbedirao me taj lak i te mucice. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kuki
 | | Član od: 27 Svi 2008 | | Poruke: 102 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 11, 2023 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo odudara od stvarnosti. Ovi dijelovi koji su ti na zadnjem dijelu ne mogu biti tamo jer spriječavaju dovod zraka za hlađenje rashladne tekućine motora, moarju biti posloženi na zadnjem nosaću i dijelu izvan rešetke. Antenu nadam se da budeš stavio jer ni na obično kretanje nisu išli bez postavljenih antena. _________________ Brzi Hainz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
|
Upisano: Sri Lis 11, 2023 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Otvor za hlađenje je samo cca 30-40% pokriven, a pošto se radi o periodu kraja zime (vidi duckbill guske i isprani whitewash) kad je temperatura još dosta niska, mislim da ne bi trebao bit preveliki problem, jer su ovo su išli prebacit svega 4,7 km dalje... Zamolili su ih dečki... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 11, 2023 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar, dobar  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|