Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Groff
 | | Član od: 12 Lis 2010 | | Poruke: 548 | | Mjesto: Bakarac |
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 4:16 pm Naslov poruke: Gusjenice |
|
|
Je li se gumene gusjenice mogu “ smekšati “ sušilom za kosu radi prirodnijeg ležanja na kotačima i zadržavanja tog položaja ili postoji koja druga metoda.
Hvala unaprijed ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadowotaku
| | Član od: 13 Pro 2015 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam bio probavao kad sam bio radio Trumpeter e50 u 1/35 i osobno nisam imao nikakvu sreću. Nakraju sam gusjenica bio zamjenio za metalne. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Prijatelj ih obicno ucvrsti ljepilom i komadicem plastike za drugi tocak da ih "natjera" da legnu ... u 1/72 - u 1/35 ovisi o tebi  _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Htio bih izbjegnut ljepljenje jer su kotači pokretni. _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fredi
 | | Član od: 21 Stu 2017 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Sombor |
|
Upisano: Čet Lis 08, 2020 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
| Obično ne komentiram ovakve postove, ali sada ne mogu ostati ravnodušan. Hteo bih da pitam, a za šta tebi služi maketa? Da se igraš ili da uživaš u izgledu same makete i toga što si napravio. I još nešto kakvu svrhu imaju pokretni točkići ako hoćeš da postigne prirodni oblik to jest pad gusenica sa gumenim gusenicama iz kita? Vidi nemoj me pogrešno shvatiti, ali ako hoćeš da ti to radi i da izgleda kako na pravom vozilu to jest tenku onda uzmi friul metalne gusenice i dobio si što si hteo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
|
Upisano: Čet Lis 08, 2020 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| kru65mi Napisao/la: | Prijatelj ih obicno ucvrsti ljepilom i komadicem plastike za drugi tocak da ih "natjera" da legnu ... u 1/72 - u 1/35 ovisi o tebi  |
Je, ipak ću ih zalijepiti, nema mi druge. Hvala ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
|
Upisano: Čet Lis 08, 2020 2:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Fredi hvala na prosvjećenju ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
|
Upisano: Čet Lis 08, 2020 2:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| kru65mi Napisao/la: | Prijatelj ih obicno ucvrsti ljepilom i komadicem plastike za drugi tocak da ih "natjera" da legnu ... u 1/72 - u 1/35 ovisi o tebi  |
Je, ipak ću ih zalijepiti, nema mi druge. Hvala ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|