Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| KatarII
 | Član od: 21 Lis 2005 | Poruke: 860 | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 8:34 am Naslov poruke: 1/72 Sikorsky S-51/WS-51 Dragonfly Mk.Ia/IB, LF Models |
|
|
Evo i ovog mališana - zapravo je manji nego sam očekivao.
Za kvalitetu odljeva vrijedi sve kao i za Bella - lošije od Sworda, na rangu Valoma.
Glavni dijelovi dolaze na dva stabla:
Detalji su ok, vjerojatno će trebati pažnje prilikom upasavanja. Sa unutarnje strane trupa nema nikakvih detalja.
Prozirni dijelovi:
Dobije se i jetkovina:
I oznake, ponovno na jedinstvenom nosivom filmu, ponovo uočljiva rasterizacija:
Meni jugo oznake ne izgledaju dobro, počevši od plave boje koja mi je presvijetla.
E sada, ja sam ga uzeo zato što sam uzimao Bella, pa da podijelim poštarinu. Za razliku od Bella, ovaj ima konkurenciju u AMP-u. Po onome što vidim na webu, AMP ima bolje detalje i drugačiji rasklop kabine - cijela je kabina data kao prozirni dio, dok su ovdje samo prozori i prednji vjetrobran. Druga AMP-ova maketa koju imam (Fa-223) me navodi na pomisao da ako razlika u cijeni nije faktor, AMP bi mogao biti bolji izbor za detaljniju maketu. (ova je bila 18 € + poštarina). _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | Član od: 21 Lis 2005 | Poruke: 2221 | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sri Lis 07, 2020 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Oznake su defintivno krive. Yu rondele su nastale kao modifikacija RAF-ovih rondela, a tu su debljine plavog prstena veće i to kao i crveno na talijanskoj rondeli. To je još uz krivu boju. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|