Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 1:11 pm Naslov poruke: Fokker D VII Revell 1/72 |
|
|
Eto, s obzirom da sam u potresu istao bez cca 150 gotovih (sklopljenih, složenih ilu kako već, da se slučajno krivo ne odrazim), kad u Mulleru ugledah ovu maketu na polici (a to je jedna od izgubljenih) morao sam ju kupiti i probati složiti/sklopiti/sastaviti...
Daklem, maketu ovog Fokk(h)er D IIV ću vjerovatno glosirati prije postavljanja decala, jer nisam pametan ko Patišon, jer eto, jao što se na fotografiji vidi, več mi se desio silvering kod maskiranja krila.....
Nadam se da će Uber Patišon i za to jednog dana naći rješenje. Dotle jao nama neznalicama....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 2:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Samo naprijed!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Inače ne komentiram često makete u izradi, ali nakon tvog uvoda, pišam od smijeha, pa ti hvala na tome...😂🤣 Ivča nakon svega što ti se izdešavalo imati takvog duha, svaka ti čast zbilja si ljudina!👍 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Inače ne komentiram često makete u izradi, ali nakon tvog uvoda, pišam od smijeha, pa ti hvala na tome...😂🤣 Ivča nakon svega što ti se izdešavalo imati takvog duha, svaka ti čast zbilja si ljudina!👍 |
🍻👍 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajmo sad šalu nastranu.....
Dijelove koji su crveni najprije sam prebojao u bijelu (hm, možda je i to mit) da crvena bude iste nijanse po čitavoj površini..
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5773 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Pajdo, dobro to tebi ide kad racunam kolicno je ...
Upravo vidio negdje drugdje : prvo zuta, napravis panelizaciju s crvenom i onda lagano pokrivas s crvenom do zeljenog efekta ... moram probati prvom prilikom. _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Ned Lis 04, 2020 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| kru65mi Napisao/la: | Pajdo, dobro to tebi ide kad racunam kolicno je ...
Upravo vidio negdje drugdje : prvo zuta, napravis panelizaciju s crvenom i onda lagano pokrivas s crvenom do zeljenog efekta ... moram probati prvom prilikom. |
E kvragu, sad moram sve iz početka... Reko si žuta pa crna... ne, žuta pa narančasta pa crvena? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pet Lis 09, 2020 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Na žalost, pošto sam maketu glosirao prije pistavljanja decala, decali nisu nikako legli, drugi put obavezno mat lak, pa brušenje sa šmirglom 80, pa tek onda decale 😈
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5773 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|