Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/72 Revell Panavia Tornado GR4

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
grgast

Član od: 14 Tra 2017
PorukaUpisano: Ned Tra 05, 2020 6:09 pm    Naslov poruke: 1/72 Revell Panavia Tornado GR4 Citiraj ovaj komentar

Evo situacija nas je sve natjerala u garaže i podrume pa sam i ja iskopao nešto što mi je preko godinu dana stajalo u garaži (poklon od pretprošlog Božića). Da ne bude obični dosadni mali Tornado dodao sam mu malo okoliša i "stavio ga u pogon".

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pon Tra 06, 2020 11:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo
Natrag na vrh
kru65mi

Član od: 28 Lis 2007
PorukaUpisano: Pon Tra 06, 2020 11:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljiva postavka Very Happy
Iako afterburner izgleda malo drugacije ovo je zasigurno vrijedno pohvale
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Tra 06, 2020 12:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično postavljeno ,ali trebao si ipak posvetiti malo više vremena maketi, wetheringu ,ovako ona malo ruši odličnu i atraktivnu dioramu...
grgast

PorukaUpisano: Pon Tra 06, 2020 2:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Odlično postavljeno ,ali trebao si ipak posvetiti malo više vremena maketi, wetheringu ,ovako ona malo ruši odličnu i atraktivnu dioramu...

Znam ali ovo sam nakon dugo vremena radio s Revellovim enamel bojama umjesto akrilima. Počeo sam sa postshadingom ali sam na vrijeme shvatio da mi Tamiyin x-20 thinner rastvara boju što mi se na akrilima nikad nije dogodilo. Na kraju sam odustao. A i da budemo iskreni, 1/72 jednostavno nije moje mjerilo, nemam gušta ići u detalje. Doći će Tornado u 1/48 uskoro.
Natrag na vrh
grgast

PorukaUpisano: Pon Tra 06, 2020 2:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kru65mi Napisao/la:
Zanimljiva postavka Very Happy
Iako afterburner izgleda malo drugacije ovo je zasigurno vrijedno pohvale

A gle, pravi afterburner je praktički nemoguće rekreirati. Ovo je najbliže što mi je palo na pamet. Jedino sam možda trebao ići sa bijelim umjesto žutim LEDicama pa nanositi silikon u boji, možda bi se vidjele plave i crvene nijanse.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma