Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lip 05, 2007 10:36 pm Naslov poruke: OT M60 |
|
|
Oklopni transporter završen i spreman za konačnu lokaciju .
Još se nadam da če na njemu biti i neko oružje .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 7:55 pm Naslov poruke: Super fotke! |
|
|
| Da li je to medicinsko vozilo,ili je korisceno u druge svrhe? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5386 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovaj nije medicinski ovo je klasični oklopni transporter u klasi recimo M-113 ,a oni prerađeni u bolničke su imali još malo produženo tijelo. Možda Bebonja ima fotki takvoga? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 8:44 pm Naslov poruke: OK |
|
|
| Hvala.Mada ako je transporter,zasto unutra ima tako malo mesta?Ili se meni cini tako sa slika...Unutra jedva stane 5 vojnika ne racunajuci vozace! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 8:45 pm Naslov poruke: Re: OK |
|
|
| Stefan Napisao/la: | | Hvala.Mada ako je transporter,zasto unutra ima tako malo mesta?Ili se meni cini tako sa slika...Unutra jedva stane 5 vojnika ne racunajuci vozace! |
Pardon,nisam dobro gledao,ipak tu stane 10,ima toliko mesta,sedista. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Da izgleda kao malo mijesta ,ali vjeruj mi 10orica stanu nutra ,al mi također vjeruj ne bih želio u tome ići u nikakvi ozbiljniji sukob ,stvar izgleda uživo ko da je rađena od malo debljeg kartona..... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 12:32 am Naslov poruke: |
|
|
ooooo, kak su to lijepo sredili...a ja se nadam da ce zavrsit negdje pod krovom, da vrijeme ne napravi svoje od ovak lijepo sredenog oklopnjaka....mislim, dobro sam skuzio, to je rashodovano i ide u neki muzej, jel?....ma definitivno je rashodovano  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 12:37 am Naslov poruke: |
|
|
sad gledam malo bolje slike, pa kaj je to radeno od celike debljine 10 mm??...pa to uz puuno srece zadzi 12,7-icu....ovaj rotirajuci spremnik je za kaj?neko AT oruzje?....a na unutrasnjosti mozemo ucit kak napravit uvjerljivo unutrasnjost tenka koji je istrosen upotrebom  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 1:47 am Naslov poruke: |
|
|
Rotirajuči spremnik je za rakete bestrzajnih topova (2X) koji bi trebali ići na postolja koja se vide na kraju tijela. 10mm(1cm) definitivno ne zadržava 12,7mm, upitno jel zadržava i APmetak 7,62mm. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 10:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Rotirajuči spremnik je za rakete bestrzajnih topova (2X) koji bi trebali ići na postolja koja se vide na kraju tijela. 10mm(1cm) definitivno ne zadržava 12,7mm, upitno jel zadržava i APmetak 7,62mm. |
super...i koja je onda svrha tog "oklopnog" transportera?pa vise manje ti je onda isto isao na bojisnicu u tome il na traktoru...a dobro, zadrzao bi valjda mateka ak je ispaljen pod nekim malim kutem na vozilo pa se odbije  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Čuj večina tih starijih transportera je i imala taj stupanj zaštite : od krhotine granata i do 7.62mm i AP metaka istog kalibra, zapravo zadača oklopnog transportera je da dofura pješadiju do bojišta ,a borbeno vozilo pješaštva bi trebalo pratiti tenkove i iči u borbu sa pješadijom ,al to je opet sam teorija. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 1:18 pm Naslov poruke: |
|
|
ok, to znam, al oket, pa transportirat vojnike u tom cudu je malo bolje nego transportirat ih u autobusu...i to iz tog razloga jer je ovo manja meta za gadat  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Da tako nekako ,a i pokretljiviji je van cesta više neg bus  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | ooooo, kak su to lijepo sredili...a ja se nadam da ce zavrsit negdje pod krovom, da vrijeme ne napravi svoje od ovak lijepo sredenog oklopnjaka....mislim, dobro sam skuzio, to je rashodovano i ide u neki muzej, jel?....ma definitivno je rashodovano  |
Ovo je i moje pitanje, i sad ako nije vojna tajna dali je to "odredište" u Vukovaru ono na otvorenom ili će biti kako su to godinama kružile glasine jedan od hangara na borongaju ( ali to je sad kampus) ??? _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | sad gledam malo bolje slike, pa kaj je to radeno od celike debljine 10 mm??...pa to uz puuno srece zadzi 12,7-icu....ovaj rotirajuci spremnik je za kaj?neko AT oruzje?....a na unutrasnjosti mozemo ucit kak napravit uvjerljivo unutrasnjost tenka koji je istrosen upotrebom  |
Ne može izdržati 12,7 sa kupole 55-tice, gledao na svoje oči u Makedoniji, streljana Krivolak 1990. Ali ne može niti puno bolji BVP. Oba su bila ko sir. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|