Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| carstenjevca
 | | Član od: 21 Sij 2016 | | Poruke: 121 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 15, 2019 5:56 pm Naslov poruke: 1/72 Zvezda Jagdpanther |
|
|
Pošto mi od početka maketa izgledala "meh", odlučio sam testirati weathering na njoj. Ovo je prvi put da baš stavljam weathering na tenk u ovoj skali.
Loše, preveliko za skalu i prejako? Znam, ali svi moramo negdi testirati heh
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1880 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sub Lip 15, 2019 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se čini da je weathering ok tj. nije pretjeran, nekako točan, ni premalo ni previše .... jedino mi se žuta boja čini presvijetla (barem na fotografijama), prije kao nekakva pješčano žuta nego tamno žuta (dunkelgelb) ....
U svakom slučaju - bravo, odličan rad.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 15, 2019 7:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne vidim u čem je problem ispao ti je odlično, zgodan weathering! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| carstenjevca
 | | Član od: 21 Sij 2016 | | Poruke: 121 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 15, 2019 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | mi se žuta boja čini presvijetla (barem na fotografijama), prije kao nekakva pješčano žuta nego tamno žuta (dunkelgelb) ....
U svakom slučaju - bravo, odličan rad. |
Hvala )
Putpuno se slažem sa žutom. Dok sam farbao, cijelo vrijeme mi je nekako čudno izgledala farba (koristio sam Mig dunkelgelb '44) i baš sam zbog toga odlučio da mi ovo bude mali test-bed. Mislim da sam vrebao malo više preshadeat i manje farbe baciti na JP. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fredi
 | | Član od: 21 Stu 2017 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Sombor |
|
Upisano: Sub Lip 15, 2019 8:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka uradjena i zavrsena maketa je dobra, pogotovo ako je maketar zadovoljan s postignutim. Meni se licno jako dopada i sve je potaman, a sto se tice zute boje pa mislim da je skroz dobra cak stavise mi se dopada ta nijansa.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|